Pe urmele Cavalerilor Ioaniți – Concediu în Malta: 353 de euro (7 nopți + bilete de avion)

Pe urmele Cavalerilor Ioaniți – Concediu în Malta: 353 de euro (7 nopți + bilete de avion)


0

Micuțul sta arhipelag este una dintre destinațiile mele preferate, așa că recomand cu cădură un concediu în Malta, dacă aveți ocazia. astfel că, de această dată, oferta vine prin cei de la Malta Travel și nu vă costă decât 353 de euro, cu cazare timp de 7 nopți într-un hotel de 3 stele cu demipensiune, plus biletele de avion. 

Un early booking pentru această destinație vă poate aduce o reducere de 50 de euro la ofertă astfel că puteți ajunge să o cumpărați cu 303 euro. Early Booking-ul este valabil pentru rezervări efectuate până în data de 14 aprilie 2017.  Ofertele sunt valabile pentru charter în lunile mai și iunie, în zilele de 18 mai, 25 mai, 1 iunie, 8 iunie, 15 iunie, 22 iunie. 

Cazarea se va face la hotelul Blue Sea San Anton care este situat în stațiunea Bugibba și cuprinde camere duble și apartamente cu balcon. Piscina în aer liber este disponibilă  gratuit pe toată perioada anului, precum și conexiunea Wi-Fi. Partea proastă la aceste hoteluri este că deși camerele au aer condiționat acesta se plătește, la fel și răcitorul pentru ventilatorul din cameră. Cei de la Malta Travel spun că hotelul este recomandat pentru turiștii care doresc să viziteze și nu pun accent pe cazare.  

concediu în Malta

Deși se pune foarte mare accent pe tururi organizate cu autocarul, noi vă recomandăm transportul în comun din Malta. Autobuzele vin cam o dată la 10-15 minute, iar stațiile fiind destul de aproape de atracțiile turistice. Singurul impediment în acest caz atr putea fi un tur al insulei Gozo, care merită vizitată cu autocarul. 

concediu în Malta

Astfel că dacă vreți să vă bucurați de frumusețea Maltei, va trebui neapărat să vizitați Orașul lui Popeye Marinarul, orașelul în care s-a filmat pelicula ce l-a avut ca actor principal pe Robin Williams. De asemenea, nu ratați Ferestra Albastră, Grota Albastră, mânastirile și catedralele (Catedrala St. Paul unde sunt ingropați cavalerii maltezi) din Malta ascund istorii și povestiri pe care trebuie să le auziți. 

concediu în Malta

Festa malteză este o petrecere de la care nu puteți lipsi și asta pentru că fiecare așezare din Malta, dacă are mai bine de 1000 de locuitori sigur va avea și o sărbătoare locală. Iar maltezii chiar știu să se bucure de sărbătorile lor. 

concediu în Malta

Valetta și Mdina sunt principalele orașe ale Maltei din punct de vedere cultural. Frumusețea lor este rară, și aproape la fel de unice sunt și povestirile din spalete celor două cetăți. Vă recomandăm să le descoperiți cu ajutorul unui ghid. 

Tur Valletta si Mdina – 50 de euro

Tur insula Gozo – 60 euro

Turul Maltei și Croazieră – 50 euro

Plimbare și cină în orașul pescăresc Marsaxlokk – 35 euro

 

Facebook Comments
0

Leave a Reply