Patronatele din turism ajută victimele cutremurului din Italia

Patronatele din turism ajută victimele cutremurului din Italia


FPTR plăteşte biletele de avion şi câte 300 de euro pentru rudele românilor victime ale cutremurului din Italia.

Federaţia Patronatelor din Turismului Românesc (FPTR) vine în sprijinul rudelor victimelor cutremurului din Italia şi va suporta plata a 300 de euro şi a unui bilet de avion dus-întors spre această ţară, pentru câte două rude ale fiecărui rănit, decedat sau dispărut în urmă seismului.

“Regretăm drama întâmplată şi le transmitem condoleanţe rudelor victimelor cutremurului din Italia. Considerăm că aceşti eroi, cele două milioane de oameni, care au plecat la muncă în străinătate pentru a asigura nevoile copiilor, merită tot sprijinul şi o atenţie specială. Ei susţin de ani de zile economia naţională”, a declarat Mohammad Murad, preşedintele FPTR.

Membrii FPTR au decis să vină în sprijinul rudelor răniţilor, dispăruţilor şi a celor care şi-au pierdut viaţă, urmând să le asigure gratuit transportul dus-întors spre Italia şi o diurnă de 300 de euro de persoană. Sprijinul va fi acordat pentru câte două rude, de gradul I, ale fiecărei victime.

“Întotdeauna patronatele din România vor veni în sprijinul celor nevoiaşi. Nu putem lasă totul pe seama Guvernului, pentru că statul nu înseamnă doar cei care conduc ţară, ci orice om care poate ajută”, a mai spus Mohammad Murad.

Rudele victimelor sunt rugate să sune la 021.312.22.993 de luni până vineri între orele 10:00 – 16:00 sau să scrie la adresa de email: office@fptr.ro

Facebook Comments