Paralela 45 premiază mersul la vot cu o vacanță în Creta

Paralela 45 premiază mersul la vot cu o vacanță în Creta


0
20

Paralela 45 premiază mersul la vot și a găsit poate cea mai bună metodă din ultima perioadă să își facă o bază de clienți cu puțini bani, dar și de a stimula ieșitul la vot pe 26 mai.

Turoperatorul a lansat campania „Mergi la vot, mergi în vacanță” în care trebuie să vă înscrieți și să vă lăsați datele personale pentru avea șansa câștigării unei vacanțe în Creta.

Ce trebuie să faci?

  1. Înscrie-te între 8 mai si 26 mai pe www.paralela45.ro/voteaza
  2. Votează pe 26 Mai!
  3. Verifică dacă ai câștigat o vacanță în Insula Creta!

Premiul: O vacanță de 7 nopți pentru 2 persoane în Insula Creta cu plecare din București sau Cluj în intervalul 16.09.2019 – 22.09.2019. Pachetul include: Transport avion cursă charter, 7 nopți de cazare cu mic dejun la hotel de 3 stele, transferuri aeroport – hotel – aeroport și asistență turistică locală.

Poate participa la această campanie orice persoană fizică, cu vârsta minima împlinită de 18 ani la data înscrierii la loteria publicitară, indiferent de sex, naționalitate sau religie.

Nu pot participa la campanie angajații și colaboratorii cu contract ai organizatorului și nici soțul / soția și rudele angajaților organizatorului până la gradul 2 inclusiv.

Potrivit comentariilor de pe pagina de Facebook a Paralale 45, valoarea premiului este influențată de mai mulți factori. În funcție de orașul de plecare, câștigătorul va primi bilete de avion pentru cursa din București sau cursa din Cluj.

„Până pe 30 iunie vom anunța și hotelul. Toate aceste informații sunt publice pe pagina de concurs. Votul este secret, dar stickerul de pe spate este dovada lui”, au scris oficialii companiei.

Paralela 45 premiază mersul la vot

Ideea este bună prin faptul că stimulează ieșit la vot, în condițiile în care, europarlamentarele nu au avut niciodată un interes prea mare pentru români. Dar cu toate acestea, a nu se înțelege că susținem ideea de a ne face datoria civică doar dacă suntem stimulați cu premii.

Cei de la Paralele 45 au mai afirmat că extragerea câștigătorilor se va face pe data de 27 mai, live pe Facebook, pentru a fi cât mai transparenta alegerea.

Paralela 45 premiază mersul la vot

 

 

Facebook Comments
0
20

Leave a Reply