OFERTE WIZZ. Reduceri de 30% la prețul biletelor Wizz Air până la miezul nopții

OFERTE WIZZ. Reduceri de 30% la prețul biletelor Wizz Air până la miezul nopții


48

Compania Wizz Air reduce cu până la 30% preţul biletelor pentru rezervările noi realizate până la miezul nopţii de vineri, cu ocazia marcării a 13 ani de la înfiinţare, potrivit unui comunicat al transportatorului aerian.

„La 13 ani de la primul zbor Wizz Air, astăzi sărbătorim succesul echipei, atingerea unor rezultate remarcabile şi a unei creşteri continue. Până acum am oferit ocazia celor aproape 135 de milioane de pasageri să descopere Europa la preţurile scăzute Wizz Air şi de a călători cu una dintre cele mai tinere flote, în timp ce se bucură de servicii foarte bune la bord, oferite de cei aproape 3.300 de colegi. În prezent, Wizz Air conectează 141 de destinaţii spre 42 de ţări, în care zborurile noastre consolidează relaţiile comerciale dintre ţări şi stimulează turismul şi industria de aviaţie”, a declarat József Váradi, Chief Executive Officer, Wizz Air.

Wizz Air este una dintre cele mai mari companii aeriene low cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 81 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă peste 500 de rute de la 28 de baze.

Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ şi este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 şi FTSE All-Shares.

Facebook Comments
48

Leave a Reply