Ofertă inedită: Ocolul Pământului în 80 de zile, numai 5.000 de dolari

Ofertă inedită: Ocolul Pământului în 80 de zile, numai 5.000 de dolari


0
20

AirBnB vine cu o ofertă inedită și vrea să recreeze călătoriile din cartea lui Jules Verne, Ocolul Pământului în 80 de zile, făcând un pachet de vacanță din aceasta, pentru numai 5.000 de dolari. Oferta include transportul, cazarea și mâncarea. 

Oferta inedită merge pe urmele  lui Phileas Fogg şi a ajutorului său Jean Passepartout, participanţii vor pleca din Londra la 1 septembrie anul acesta şi vor face înconjurul globului străbătând în total 18 ţări pentru a se întoarce în capitala britanică la 19 noiembrie, după exact 80 de zile.

Excursia face parte din noul serviciu al platformei intitulat Airbnb Adventures – o extindere a serviciului deja existent Airbnb Experiences axat pe vânzarea de pachete ce includ şi alte activităţi. 

Ofertă inedită: Ocolul Pământului în 80 de zile

Mijloacele de transport vor include avionul, vasul, elicopterul, automobilul şi cel puţin un traseu cu balonul iar ţările vizitate vor fi Marea Britanie, România, Uzbekistan, Egipt, Iordania, Etiopia, Kenya, Nepal, Butan, Thailanda, China, Australia, Noua Zeelandă, Japonia, SUA, Ecuador, Chile şi Islanda.

În afară de traseu, cazare şi mâncare pachetul turistic include activităţi şi vizite în fiecare din ţările vizitate, de exemplu un voiaj în insulele Galápagos în Ecuador, o croazieră pe Nil în Egipt şi excursii în Australia.

Preţul de 5.000 de dolari nu include însă zborul spre şi dinspre Londra (în cazul în care nu se locuieşte în acest oraş) iar cei care vor să se înscrie pot face o cerere online începând din 20 iunie, deşi compania nu a anunţat câte locuri va depune la dispoziţie şi nici dacă le va suplimenta în caz de depăşire a ofertei.

„La fel ca în celebrul roman al lui Jules Verne, Ocolul Pământului în 80 de Zile, călătoria începe şi se încheie la Londra dar, spre deosebire de protagoniştii cărţii, miza care este în joc este şansa de a participa la cea mai importantă călătorie a vieţii tale”, spun oficialii companiei AirBnB.

Facebook Comments
0
20

Leave a Reply