Oferă-i persoanei iubite un sejur de neuitat la Hotel Bulevard din Predeal!

Oferă-i persoanei iubite un sejur de neuitat la Hotel Bulevard din Predeal!


0

Ca un om proaspăt căsătorit și cu o soție extrem de frumoasă, am obiceiul să păstrez romantismul la cote maxime, numai pentru a-i vedea același zâmbet fermecător în fiecare zi.

Numai că din când în cand fac și prostii, iar una dintre ele a fost recent când i-am organizat ziua de naștere.

Știam că-i place foarte mult să schieze așa că am mers la Predeal și ne-am cazat la hotel Bulevard, unde nu am știut că dacă îi anunț dinainte pentru o petrecere de ziua ei, am parte de tort, cină frumoasă și petrecere. Dar asta o să vă povestesc într-o viitoare postare, acum încerc să repar greșeală venind cu o ofertă de la acest hotel, una foarte faină prin care îi puteți face o surpriză iubitei sau soției (dar niciodată amândorura în același timp…aviz amatorilor).

Booon, deci vine Ziua Femeii și trebuie să fim pregătiți. Hotel Bulevard are pentru voi o ofertă de excepție. Astfel că în perioadele 1 și 3 martie sau 8 și 10 martie vă puteți caza acolo pentru 499 de lei. Cazarea este valabilă pentru două persoane. Dacă alegeți perioada dintre 3-5 martie sau 10-12 martie este de 570 de lei.

sejur de neuitat hotel bulevard predeal

Pachetul se numește „Sejur de vis pentru persoana iubită de 1 și 8 martie” și include mic dejun cu bufet suedez, o cină festivă, două masaje pe sejur (încercați-le serviciile de spa! Sunt absolut fabuloase!), o sticlă de vin și alte băuturi, petrecere cu muzica live, dansuri, acces gratuit la jacuzzi, salină, cromoterapie și 10% discount la restaurant.  Oferta o găsiți AICI!

Pont: porțiile de mâncare de la restaurant sunt extrem de mari, iar asta vine de la unul care s-a născut mâncău. Dar despre acest lucru puteți citi mai multe pe Magical Taste! Eu am reușit să mă satur numai din salata cu ton pe care am servit-o ca aperitiv, în prima seara, dar nu m-am putut abține să nu mănânc și puiul cu ciuperci și cartofi gratinați. Mâncarea are un gust fabulos!

Facebook Comments
0

Leave a Reply