O nouă rută Wizz Air ieftină. Spre Calabria de la 99 de lei

O nouă rută Wizz Air ieftină. Spre Calabria de la 99 de lei


42

Compania aeriană a lansat, astăzi, o nouă rută Wizz Air cu tarif scăzut de la baza sa din București din luna martie a anului viitor, a anunțat operatorul

Această nouă ofertă Wizz va conecta capitala României cu Lamezia Terme în sudul Italiei, din 26 martie 2017. Totul se va face prin cu două zboruri săptămânale care vor avea loc în zilele de joi și duminică. Partea bună a acestui anunța este că biletele sunt deja disponibile și pot fi rezervate pe wizzair.com de la doar 99 de lei.

“Suntem încântați să aducem astăzi și mai multe vești bune clienților noștri din București anunțând cea de-a 45-a rută din capitală. Noua rută spre Lamezia Terme și frumoasa coastă de sud a Italiei este o altă destinație însorită disponibilă la tarifele reduse Wizz începând din martie 2017. Astăzi, subliniem încă o dată angajamentul nostru față de România în calitate de cea mai mare companie aeriană și rămânem concentrați pe extinderea rețelei noastre în continuă creștere cu servicii mai atractive pentru a satisface cel mai bine nevoile clienților noștri din România”, a declarat Tamara Vallois, Head of Communications Wizz Air.

O nouă rută Wizz Air printre altele

Wizz Air are încă șapte rute care așteaptă să înceapă până la sfârșitul anului 2016 și începutul anului 2017, care includ destinații excelente precum Tenerife, Hanovra, Billund și Lamezia Terme din București, Paris Beauvais și Veneția Treviso din Craiova, dar și Londra Luton de la cel mai nou aeroport WIZZ din Satu Mare. În cele 12 luni care s-au încheiat pe 31 august 2016, Wizz Air a transportat mai mult de 5 milioane de pasageri din și spre România.

Aproape 10 ani de zbor „românesc”

În anul 2007, Wiizz Air a avut primul zbor de la București, iar de atunci compania a dezvoltat constant rețeaua de rute din România, în prezent operând pe 122 de rute, spre 18 țări, de la 10 aeroporturi locale.

Operațiunile Wizz din România nu doar că oferă acces facil și ieftin spre restul Europei, ci, totodată, susțin piața muncii din aviație și turism. Peste 600 de membri ai echipei Wizz lucrează în România și așteaptă cu nerăbdare să îi întâmpine pe pasageri pe cursele companiei.

Pe parcursul acestui an, Wizz a anunțat deja şi a început 28 de noi rute care leagă România de restul Europei, inclusiv ruta internă între București și Cluj-Napoca, care marchează o evoluție semnificativă a transportului aerian intern în România.

 

Facebook Comments
42