Nu mai este nici o cursă aerienă anulată

Nu mai este nici o cursă aerienă anulată


0

Nicio cursă aeriană nu a fost anulată în această dimineaţa din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, însă unele zboruri pot înregistra întârzieri de aproximativ 30 de minute la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor, a anunţat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

„Traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă atât pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, cât şi pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu. Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo. Unele zboruri pot înregistra întârzieri de până în 30 de minute la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor”, precizează CNAIB.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime. Pistele, platformele şi căile de rulare a aeronavelor sunt deschise şi operaţionale, fiind asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene.

Potrivit CNAB, informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.

Facebook Comments
0

Leave a Reply