Noi zboruri Wizz Air din București la Marea Roșie

Noi zboruri Wizz Air din București la Marea Roșie


53

Wizz Air introduce zboruri din Bucureşti către o nouă destinaţie, staţiunea Eilat din Israel. Prețurile pentru un bilet vor porni de la 99 lei pe loc. 

Cursele aeriene vor începe din 29 octombrie și vor fi în zilele de miercuri şi duminică.

Pentru cei care vor să aibă o vacanţă la plajă când în România este sezon rece, Eilat – staţiune la Marea Roşie – este o opţiune bună pentru o escapadă călduroasă în mijlocul iernii. În plus, din primăvară anului 2018 Wizz Air va zbura din Bucureşti către Goteborg şi Nisa (Coasta de Azur).

Numărul de pasageri a crescut cu 40% anul acesta faţă de anul trecut, la aproape 1,6 milioane. Anul viitor, Wizz Air va avea 47 de destinaţii din 19 ţări, pentru escapade de weekend la preţuri de la 39 de lei pe segment.

Recent, compania aeriană a anunțat o schimbare importantă în politica bagajelor de mână care va fi aplicată.

Astfel, compania nu va mai percepe un tarif adiţional pentru bagajul mare de mână adus la bordul aeronavelor sale, pe oricare dintre zborurile companiei, începând cu 29 octombrie 2017.  

Pasagerii pot lua cu ei la bord un bagaj mare de mână cu dimensiunile de 55x40x23cm. Acest bagaj este inclus în preţul biletului  Modificarea reprezintă o creştere cu 50% a volumului bagajului în comparaţie cu dimensiunea anterioară acceptată gratuit la bordul aeronavelor,

Facebook Comments
53

Leave a Reply