Mini-concediu de Rusalii la Vox Maris: 4 nopți la 799 de lei pentru 2 persoane

Mini-concediu de Rusalii la Vox Maris: 4 nopți la 799 de lei pentru 2 persoane


41

Costinești reînvie mai frumos ca niciodată, iar dovada acestui lucru este chiar complexul Vox Maris Grand Resort care, recent deschis, vine cu oferte greu de refuzat. Una dintre acestea este cea pentru două persoane care pot petrece 4 nopți la malul mării pentru numai 799 de lei. 

Și pentru că oferta este una ajustabilă, e bine de știu că dacă vreți să petreceți doar două nopți acolo veți achita doar 499 de lei, iar pentru trei nopți 630 de lei, pachetele fiind valabile pentru două persoane. Pentru mai multe detalii, dați clic AICI!

Mini-concediu de Rusalii la Vox Maris

Foarte important! Dacă faceți rezervare până la data de 20 mai veți avea parte de un discount de early booking de 10%. 

Cazarea se va face în Cameră Dublă Standard, iar dacă vreți să aveți parte de cameră deluxe va trebui să achitați suplimentar 30 de lei pe zi. În schimb, pentru apartament se achită supliment 100 lei/zi.

Dacă veniți la mare și cu prichindelul de până în 7 ani, acesta va avea gratuitate la cazare și mic dejun, dar fără pat suplimentar. Pentru al doilea copil de până la 7 ani se achită 50 lei/zi. Pentru copiii între 7-12 ani se achită 70 lei/zi (inclus pat suplimentar) în funcție de tipul de cameră rezervat.

Și pentru că vă aflați într-un loc în care bunul gust este la el acasă și nu se face rabat de la calitate, veți avea acces gratuit la piscinele hotelului, sezlong, jacuzzi, teren de tenis, biliard, bowling, sala de fitness, parcare și internet.

Mini-concediu de Rusalii la Vox Maris

Opțional pentru mini-concediu de Rusalii la Vox Maris

Sâmbătă seara, după ce deja v-ați acomodat și familiarizat cu frumosul complex, Vox Maris Grand Resort organizează o seară specială pentru voi. Bufet suedez, spectacol, muzică live și tombolă acestea sunt toate incluse într-un preț de 65 de lei de persoană. 

În duminica de Rusalii, Vox Maris Grand Resort vă oferă un brunch tradițional în care să simțiți gusturile românești asezonate cu cele internaționale, la numai 60 de lei de persoană. 

 

 

Facebook Comments
41

Leave a Reply