Mini-concediu de Rusalii în Albena: 22 euro/pers/noapte cu all inclusive

Mini-concediu de Rusalii în Albena: 22 euro/pers/noapte cu all inclusive


0

Europa Travel vine cu o ofertă de mini-concediu de Rusalii în Albena de 22 de euro de persoană pe noapte, în cazul în care doriți să vă petreceți puțin timp departe de aglomerație. Regimul este unul de all inclusive, iar dacă aveți și un copil de până în 12 ani, atunci acesta poate sta gratuit. 

Cazarea se face la hotelul de 3 stele Elitsa. Acesta dispune de restaurant, bar, piscină, bar la piscina, seif (contra-cost), casa de schimb valutar, masă de tenis (contra cost), parcare. 

Hotelul Elitsa este situat chiar pe malul mării şi este înconjurat de Rezervația Naturală “Baltata”. Datorită arhitecturii emblematice pentru întregul complex Albena şi situării sale inspirate, hotel Elitsa a devenit locul preferat de odihnă pentru mulţi iubitori ai concediilor la mare. Distanța până în centrul stațiunii – 500m.

Elitsa dispune de 176 camere confortabile, un restaurant tip bufet, snack bar și o piscină pentru copii și adulți. Preparate diverse sunt oferite de cadrul regimului All inclusive. Lobby barul, barul de la piscină și barul de pe plajă servesc băuturi alcoolice bulgărești, băuturi răcoritoare, vin, bere, apă minerală, cafea, ceai. 

mini-concediu de rusalii în albena 1

Activități şi programe de animație pentru adulți şi copii – 6 zile pe săptămână. La plajă şi piscină se oferă gratuit o umbrelă și 2 șezlonguri pentru fiecare cameră.

Mini-concediu de Rusalii în Albena 

Hotelul dispune de wireless gratuit în zonele publice (cu o viteză de 1Mbps).

Fiecare cameră este dotată cu 2 paturi sau pat matrimonial, extrabed, aer condiționat, TV prin satelit, telefon, balcon, baie cu cada/duș.

Dacă mai avețiu un copil de până în 12 ani, dar nu mai mic de 2, atunci veți avea un tarif special pentru cazarea acestuia. Prețul pe noapte pentru al doilea copil va fi, la hotel Elitsa,  de doar 7 euro pe noapte. 

mini-concediu de rusalii în albena 1

„Camerele în care sunt acceptaţi doi adulţi + doi copii (2-11,99 ani) sunt în număr limitat şi nu se acceptă reclamaţii cu privire la confort şi spaţiu. Vederea la parc sau la mare a unei camere poate fi parţial blocată de vegetaţie. Vederea la parc se referă la orice altă vedere diferită de vederea directă sau parţială la mare. Nu se garantează locurile de parcare din agenţie. Acestea pot fi ocupate şi plătite doar de către turişti, la faţă locului, acolo unde este cazul”, potrivit site-ului Europa Travel.

În staţiunea Albena există o singură cale de acces (intrare/ieşire), păzită şi cu barieră. Toţi oaspeţii staţiunii sosiţi cu automobilul propriu sunt rugaţi să declare că au venit în staţiune cu transport personal şi să achite la recepţia hotelului în care sunt cazaţi o taxa de 10 leva (5 euro), valabilă pentru întreg sejurul, iar pentru ieşiri/intrări multiple se achita la recepţie 2 leva (1,5 euro) pe fiecare intrare/ieşire.

Facebook Comments
0

Leave a Reply