Maroc, India și Cappadocia, destinațiile preferate de români la Karpaten Turism

Maroc, India și Cappadocia, destinațiile preferate de români la Karpaten Turism


0

Maroc și Cappadocia, două dintre cele mai populare destinații de vacanță ale acestui an, la Karpaten Turism care a vândut la Târgul de Turism circuite și sejururi în destinații exotice în valoare de peste 1 milion de euro, cu 40% mai mult decât la ediția din toamnă a anului trecut.

Atracțiile târgului au fost Turnul și Bazarul din Marrakech, momentele interactive cu turiștii și baloanele cu aer cald din Cappadocia.

În urma lansării de anul acesta a primului charter pe ruta București – Marrakech de pe piața din România, Marocul a devenit o atracție atât pentru turiștii interesați de circuite, cât și pentru cei care își doresc să se relaxeze la plajă, printre pachetele de vacanță preferate de turiști aflându-se:

  • Circuit Orașele Imperiale, la 659 euro/persoană,
  • Circuit Marrakech & Sahara, la 759 euro/persoană și
  • Sejur Agadir, la 599 euro/persoană,

Agadir este cea mai cunoscută stațiune de litoral din Maroc, renumită pentru plajele late cu nisip fin și pentru numărul mare de turiști germani și englezi, pe care îi atrage în fiecare an.

Zbor cu balonul la Cappadocia

Circuitul în Cappadocia, la prețul de 199 euro/persoană cu toate taxele incluse, care include 7 nopți de cazare în hoteluri de 4 și 5 stele, mic dejun, transport cu avionul, transferuri și însoțitor de grup, a fost unul dintre produsele cele mai des cerute de turiștii români în cadrul Târgului de Turism.  

Peste 80% din vacanțele vândute în perioada celor 4 zile de târg au fost circuitele și croazierele, atât în Europa, cât și în destinații exotice, în topul destinațiilor preferate de turiști fiind: Maroc, India, Cappadocia, Israel, Thailanda, Spania, Țările Scandinave și Africa de Sud. Pe partea de sejururi în destinații exotice, pe primele locuri s-au situat: Bali – Singapore , Thailanda, Maldive și Zanzibar, prețurile acestor pachete începând de la 999 euro/persoană.

Reducerile din perioada târgului au fost de până la 45% pentru sejururile din oferta agenției, acestea păstrându-se și în prima săptămână de după târg.

Karpaten Turism și-a dublat în ultimii doi oferta din portofoliul de produse, oferind în acest moment una dintre cele mai largi varietăți de circuite și sejururi exotice de pe piața din România.

 “Datorită investițiilor continue în tehnologie și a parteneriatelor de lungă durată cu unele dintre cele mai mari companii de turism la nivel mondial, am reușit să ne dublăm portofoliul de produse în ultimii doi ani, agenția noastră oferind în acest moment peste 100 de itinerarii de circuite proprii, cu peste 500 de date de plecare, sejururi și croaziere în toate colțurile lumii.”, a declarat Alexandru Mărginean, Business Development Manager Karpaten Turism.

 “Ultimii ani au reprezentat foarte multă muncă, axându-ne în primul rând pe expansiunea business-ului și creșterea cotei de piață. În acest moment, ne concentrăm mai mult pe consolidarea acestuia și perfecționarea serviciilor turistice oferite.”, a mai  precizat reprezentantul agenției.

Facebook Comments
0

Leave a Reply