Insula Meganissi – micul paradis grecesc pe care românii îl ignoră

Insula Meganissi – micul paradis grecesc pe care românii îl ignoră


0

Meganissi este o mică insulă care încă nu s-a dezvoltat turistic atât de mult încât să fie atractivă pentru românii care vor Grecia. Mai mult de atât aceasta are un mare dezavantaj – sora ei mult mai cunoscută, insula Lefkada.

Meganissi, este încă tărâm neexplorat, ideal pentru cei care vor o vacanță liniștită, în ruralul grecesc. Plajele sunt chiar mai frumoase decât pe insulele cunoscute și bătătorite de români, așa că dacă vreți să vă bucurați de un paradis turcoaz înconjurat de ape cristaline, Meganissi este ideal.

Ziceam că nu s-a dezvoltat turistic iar asta este foarte bine pentru că prețurile sunt încă foarte mici acolo. Și dacă vă săturați de liniștea ei, sunteți la o aruncătură de băț de Lefkada.

Este o insulă de numai 22 de km pătrați, tocmai bună pentru o excursie de-o zi, cu bicicleta sau chiar pe jos dacă vreți să vă faceți piciorul frumos.

insula Meganissi

Cazare în Meganissi

Câteva hoteluri asigura, de asemenea, itinerarii de transfer cu autobuzul la unele plaje din jurul insulei. Vathy și Spartohori sunt principalele sate de pe insula, unde se găsesc cele mai multe studiouri.

Dacă vreți să vedeți devăratul pitoresc al insulei, atunci Vathy este acela. Este un sat port frumos aliniat cu taverne de pește și cafenele. Multe iahturi private și bărci acosteaza în Vathy în timpul verii, dând locului unui sentiment cosmopolit.

Obiectivele turistice sunt doar câteva, unele capele frumoase împrăștiate aici și acolo. Nu sunt, de asemenea, multe lucruri de făcut, în afară de înot și drumeții. Acesta este un loc minunat doar pentru relaxare pe plaja. 

insula Meganissi

Cele două sate oferă apartamente tradiționale și camere în regim self-catering, cu facilități simple. Un hotel de lux, cu piscină este, de asemenea, găsit în insula Meganissi, în timp ce unele vile private, cu piscine și vedere la mare au fost construite în ultimii ani în mediul rural.

Main photo: Simpson Travel

Facebook Comments
0

Leave a Reply