Hotelul de Gheață Bâlea Lac organizează spectacole culinare

Hotelul de Gheață Bâlea Lac organizează spectacole culinare


0

Hotelul de Gheață Bâlea Lac include o serie de spectacole culinare, în următoarea perioadă. Primul spectacol culinar va fi susţinut de celebrul maestru bucătar elveţian Jakob Hausmann, pe 8 şi 9 februarie, la Restaurantul Ferdinand I al României, din interiorul Hotelului de Gheaţă de la Bâlea Lac.

Denumirea restaurantului de gheață a fost aleasă astfel încât să amintească de Marea Unire, în an centenar, iar spectacolele gastronomice vor uni gusturile și rețetele tuturor provinciilor românești.

Hotelul de Gheață Bâlea Lac organizează spectacole culinare

Jakob Hausmann este cunoscut publicului larg datorită preparatelor excepționale care atrag turiștii români și străini la restaurantul Mica Elveție, din Centrul Istoric al Capitalei.

Provocarea la care este gata să răspundă celebrul „chef” constă în reinterpretarea unor specialităţi din gastronomia autohtonă și din cea internațională. Spectatorii vor avea ocazia să participe la evenimentul interactiv în care maestrul le va prepara specialitățile culinare, direct în gheață (la propriu!).

Cele două spectacole culinare programate în prima jumătate a lunii februarie fac parte din prima serie de evenimente de acest fel, găzduite în acest sezon la Hotelul de Gheaţă. Seria spectacolelor culinare va continua, la Restaurantul „Ferdinand I al României”, din cadrul Hotelului de Gheață, în lunile martie și aprilie.

Hotelul de Gheață Bâlea Lac organizează spectacole culinare

Bilete la spectacolul culinar “Magia Iernii” cu Jakob Hausmann, din 8 și 9 februarie s-au pus în vânzare, pentru două serii pe seară, iar costul unui meniu este 195 de lei/persoană.

Jakob Hausmann va susține două spectacole culinare, de câte două ore, atât pe 8, cât și pe 9 februarie, de la ora 19:00 și de la ora 21:00. Prețul unui pachet care include meniu și cazare este 295 de lei „la cald”, la Cababa Bâlea Lac, și 395 de lei „la rece”, la Hotelul de Gheață.

Există și pachete speciale „Cu TAROM la Hotelul de Gheață”, cu posibilitatea de a zbura de la București la Sibiu cu avioanele companiei Tarom, la prețul special 2×34€ (detalii pe www.tarom.ro și hotelofice.ro, rezervările se pot face prin e-mail, la adresa bookings@HotelOfIce.ro, sau la Telefon 0727234147).

Facebook Comments
0

Leave a Reply