Hotel Guru: Creștere cu 20% a numărului de turiști maghiari care vizitează România

Hotel Guru: Creștere cu 20% a numărului de turiști maghiari care vizitează România


42

Tot mai mulți turiști din Ungaria aleg România pentru zilele de vacanță. Destinațiile lor preferate sunt cele din Vestul țării, în special stațiunile și orașele balneoclimaterice.

Platforma de rezervări online HotelGuru.ro a înregistrat o creștere a numărului de turiști maghiari care aleg să își petreacă vacanța în România. Printre destinațiile lor preferate se numără orașele și stațiunile balneoclimaterice din vestul țării, precum Sovata, Praid și Rimetea.

Stațiunile balneoclimaterice sunt situate în zone montane și submontane și beneficiază de un climat perfect pentru acest tip de tratamente. De asemenea, acestea găzduiesc și obiective turistice naturale, trasee montane și restaurante.

Potrivit datelor HotelGuru.ro, în anul 2017 turiștii din Ungaria au rezervat vacanțe în România în valoare de  peste 660.000 euro, în timp ce numărul rezervărilor trimise de către turiștii maghiari în România a fost de aproximativ 11.000.

Creșterea înregistrată față de anul 2016 a fost de 20%, portalul înregistrând 9000 de rezervări ce au însumat peste 540.000 euro.

Facebook Comments
42

Leave a Reply