Evadare din cotidian cu jacuzzi și cromoterapie la Hotel Bulevard, cu 70 de lei/zi

Evadare din cotidian cu jacuzzi și cromoterapie la Hotel Bulevard, cu 70 de lei/zi


0

Zilele astea căutam să fugim din oraș pentru cateva zile așa că am zis să vedem ce oferte sunt la munte și a dat peste cea a prietenilor noștri de la Hotel Bulevard din Predeal.

Cum avem timp berechet am plecat în timpul săptămânii pentru a nici nu ne aglomera si poate poate mai prindem și niște zăpadă.

Așa am dat de oferta de 273 de lei cazare pentru două persoane timp de două nopți. În pachet avem incluse și accesul la SPA, adică un pic de jacuzzi, saună, salină și ceva cromoterapie plus micul dejun pentru un start de zile cu energie.

Cum avem deja o istorie cu hotel Bulevard, nici nu am stat pe gânduri mai ales că le cunoșteam serviciile. În timpul săptămânii este destul de liber, iar relaxarea este garantată.

Noi vă recomadăm să luați la pas Predealul, așa cum am facut noi prima oară și apoi să mergeți la o relaxare. Foarte mare agitație în stațiune nu veți mai găsi poate doar la pârtie, dar în rest totul e ciripit de păsărele și suierături de trenuri.

hotel Bulevard predeal jacuzzi

Informați-vă să nu pățiți ca noi!  

Prima oară când am mers, ne-am plimbat nițel în cautarea unui magazin pentru a mai cumpăra una alta. Așa am ajuns undeva pe lângă gară într-un hipermarket care probabil era portal către comunism. Am intrat în el și ne-am simțit din nou ca-n anii 80 când părinții noștri făceau foamea și mergeau la magazin doar pentru a vedea rafturile semi-goale, iar ce era la vânzare trebuia mai întâi să îți vinzi un rinichi pentru a-ți permite o ciocolată. Și după ce ne-am agitat că nu avem să cumpărăm, în ultima zi din șederea noastră am aflat că era chiar pe strada principală un Carrefour. Ne-am șters la gură de dedicațiile pentru părinți decedați ai lipsei de informare și am urcat inapoi toți sfinții pe care-i coborâserăm din cer, apoi am intrat să mai cumpărăm câte ceva.

Oferta Hotel Bulevard

În cazul în care vreți să stați 3 zile, micul sejur vă va costa 390 de lei pentru ambele persoane, adică 65 de lei de persoană pe zi, deși oferta este 390 de lei pentru 2 nopți plus una gratuit. Cea de care vorbeam noi mai sus de 273 de lei este pentru o noapte, iar la a doua aveți reducere de 60%. Cert este că oferta merită pentru o evadare din cotidian!  

hotel Bulevard predeal jacuzzi

Facebook Comments
0

Leave a Reply