Escapadă romantică de patru stele, la hotel Carpathia

Escapadă romantică de patru stele, la hotel Carpathia


41

Zilele astea căutam o ofertă bună pentru a face o scurtă escapadă romantică la munte, așa am ajuns să dau de cea de la hotel Carpathia din Sinaia.

Îmi place zona, mai ales că în această perioadă culorile muntelui sunt accentuate de toamnă, așa că nimic nu poate fi mai frumos pentru un weekend departe în doi. Cum am ratat să ne bucurăm de aniversarea de un an de căsnicie am zis să recuperăm.

Așa că ne-am luat o cazare la hotel și la finalul lunii acolo ne găsiți. În pachetul oferit de hotelul Carpathia avem incluse o cină romantică, petale de trandafir în cameră și o cutie de bomboane. Micul dejun este din partea casei.

În plus, pentru că trebuie să ne și relaxăm cât mai mult, pachetul mai cuprinde și două masaje de relaxare pe sejur (30 minute), două masaje faciale pe sejur (15 minute), dar și acces la spa (piscină, saună, ciubăr cu hidromasaj şi salina).

Cum eu n sunt un fan al masajului, am așa un feeling că de toate masajele se va bucura Adelina. Dacă ajungeți acolo în weekend trebuie să vă spunem că aveți și parcare gratuităm, în limita locurilor disponibile, dar dacă nu, mai există o parcare cu plată care costă 10 lei pe zi.

Taxa de salvamont nu este inclusă – se achita 6 lei de persoană pe sejur.

Ofertele nu sunt valabile de sărbători legale şi zile libere comerciale (Sfânta Marie; Ziua Naţională a României; sărbătorile de iarnă; Ziua Unirii Principatelor Române; Ziua Muncii; Rusalii). 

Prețul pentru aceasta escapadă romantică este de 780 de lei și o puteți găsi AICI!

Facebook Comments
41

Leave a Reply