Ernest Airlines întrerupe toate zborurile în România. NU e mare pierdere

Ernest Airlines întrerupe toate zborurile în România. NU e mare pierdere


0

Începând cu data de 8 octombrie 2018 până în aprilie 2019, Ernest Airlines a decis să își întrerupă temporar toate zborurile în România până la finalul lunii martie 2019.

Ernest Airlines, compania aeriană italiană, și-a lansat operațiunile în iunie 2018, odată cu anunțarea zborurilor directe București – Verona, București – Genova și Iași – Verona, Iași – Cuneo.

Decizia se datorează unui plan de îmbunătățire pentru piața din România, dar și pentru piețe din Europa, care include extinderea flotei cu 4 noi aeronave – toate A320, până în aprilie 2019. Rutele existente se vor păstra, dar se vor adăuga și altele noi.

În special pentru publicul din România, în această perioadă Ernest Airlines are în plan lansarea site-ului în varianta română, un call center dedicat, o aplicație mobilă și Check in online.

“Suntem mulțumiți de lansarea rutelor Italia – România din această vară și ne dorim să venim mai bine în întâmpinarea nevoilor pasagerilor noștri. Așa că, începând cu primăvara 2019, pasagerii noștri vor beneficia de îmbunătățire la nivelul serviciilor și noi rute. Noile conexiuni cu orașe din Italia vor fi anunțate înainte deschiderii vânzărilor de bilete din vara anului 2019. Cele 4 rute existente cu 10 zboruri săptămânale se vor relua din primăvară” a declarat Davide Strinna, Country Manager România și Ucraina.

Pasagerii care au achiziționat biletele vor primi rambusare totală. Toți pasagerii vor fi informați prin intermediul email-ului și vor fi contactați de către agenții Ernest Airlines din call center.

Părțile negative sesizate de specialiștii din turism

La numai trei luni de la intrarea pe piața din România, cei de la Ernest Airlines au ieșit așa cum au intrat, anonim. În schimb, nu au scăpat de ochiul ager al consultanților de turism din România care imediat au sesizat că încă de pe la primele curse aceasta companie aeriană a înregistrat câteva întârzieri nepermise pe mai multe curse. 

De asemena, s-a spus despre Ernest Airlines că folosește avioane destul de vechi pentru cursele dinspre și înspre România. 

Facebook Comments
0

About Adelina Barbu

Adelina Barbu - Storyteller la Magical Taste (magicaltaste.eu) - ofițer de poliție îndrăgostit de arta culinară pe care am păstrat-o la nivel de aventură în bucătăria proprie. Din acest motiv am ales să experimentez, dar nu ca dr. Frankenstein, în crearea unor mâncăruri atât tradiționale dar și internaționale.

Leave a Reply