Dubai, destinaţie ideală de 1 iunie pentru familiile cu copii

Dubai, destinaţie ideală de 1 iunie pentru familiile cu copii


0
20

Acum este exact acel moment al anului din nou, când soarele e sus pe cer și copiii se pregătesc pentru vacanţă. Gazdă a nenumărate parcuri tematice cu activități pentru copii, dar și a numeroase opțiuni de shopping și variate experiențe culinare, Dubai reprezintă destinația perfectă pentru o escapadă cu familia. Iată câteva dintre lucrurile pe care le poți face cu familia:

  1. Experiențe extraordinare la Dubai Parks and Resorts

Un uriaș loc de joacă pentru toți amatorii de senzații tari, Dubai Parks and Resorts aduce la un loc aventurile unui parc de distracții și escapadele cinematice scoase parcă dintr-un blockbuster de la Hollywood sau Bollywood.  În parc vei găsi faimoasele Motiongate Dubai și Bollywood Parks Dubai, care recreează lumea vibrantă ale unor filme cult indiene, și Legoland Dubai, parte a celebrului lanț de parcuri tematice inspirate de jucării.

Pentru mai multe informații cu privire la prețurile din fiecare locație, intră pe https://www.dubaiparksandresorts.com/en

  1. Trezește copilul din tine la IMG Worlds of Adventure

Se spune că de lucrurile bune nu te plictisești niciodată, și aici zicala chiar e adevărată – distracția din Dubai continuă cu IMG Worlds of Adventure. Primul parc mega-tematic al orașului găzduiește patru aventuri diferite într-o singură destinație. Cu atracții inspirate de desenele animate de pe Cartoon Network și de supereroii de la Marvel, dar și cu aventuri epice precum zona cu dinozauri Forbidden Territory sau călătoria plină de distracții prin LazyTown, vizitatorii au la îndemână câte ceva pentru toate vârstele.

Biletele pentru adulți costă 195 AED (dirhami). Pentru mai multe informații, intră pe www.imgworlds.com/en/

  1. Învață cum să tragi sfori în Aventura Parks

Cea mai recentă apariție pe harta distracțiilor din Dubai, Aventura, este un loc unic, care oferă distracții pentru toată familia. Indiferent că vorbim de tiroliene, ziduri artificiale pentru cățărări, alunecarea pe liane în stilul lui Tarzan sau provocarea unor trasee care le combină pe toate, Aventura conține ingredientele unei aventuri în natură.

Biletele costă 150 AED pentru adulți și 125 AED pentru copii mai scunzi de 1,4 m. Pentru mai multe informații, intră pe www.aventuraparks.com

  1. Trăiește o aventură Atlantică la Atlantis, The Palm

Lasă-te furat de minunile din Atlantis, impunătorul hotel de cinci stele din The Palm. Iubitorii de apă pot înota cu delfinii și pot experimenta atracțiile din Aquaventure – unul dintre cele mai bune parcuri acvatice din Orientul Mijlociu – sau pot merge într-un safari cu rechini. Tot acolo poți descoperi incredibila faună marină de la Acvariul Lost Chambers, poți savura o masă delicioasă la unul dintre cele 23 restaurante deopotrivă elegante și prietenoase sau te poți relaxa la ShuiQi Spa.

Pentru mai multe informații, intră pe https://www.atlantisthepalm.com

  1. Hrănește țestoasele de la Jumeirah Al Naseem

Îndreaptă-te către Laguna Țestoaselor la Jumeirah Al Naseem și află mai multe despre țestoasa Hawksbill, nativă a Orientului Mijlociu, o specie protejată din care au mai rămas doar 8.000 de femele apte de reproducere în toată lumea. Aflată chiar pe țărmurile Golfului Arabic, aceasta este prima lagună construită special cu scopul reabilitării țestoaselor salvate. Traumatizate sau bolnave, animalele sunt găzduite în lagună și sunt monitorizate, înainte de a fi retrimise în apele lor naturale.

În fiecare miercuri la 11 dimineața au loc sesiuni de hrănire a țestoaselor. Pentru mai multe informații, intră pe https://www.jumeirah.com/en

  1. Savurează aromele delicioase ale unui brunch

Ia cu tine un coș de picnic și du-ți familia la The Picnic Brunch, de la Al Badia Golf Club. Relaxează-te pe o pătură, în timp ce admiri verdele crud al terenului de golf. Savurează bunătățile din cutiile de picnic, dar și pe cele preparate la stațiile de gătit live, urmate de deserturi care cu siguranță îți vor gâdila papilele gustative. Locul are o zonă dedicată copiilor și suficient spațiu ca aceștia să poată alerga.

Prețurile încep de la 265 AED de persoană. Pentru mai multe informații, intră pe www.diningdfc.com/Restaurant-details/28/THE-PICNIC-BRUNCH

  1. Cucerește dunele într-un safari în deșert

Descoperă dunele unduitoare și cerurile perfect albastre, învață vânătoarea cu șoimi și ia cina ca un beduin într-o tabără din mijlocul deșertului, pentru o experiență cu adevărat specifică Dubaiului. În funcție de perioada pe care o preferi, există numeroase opțiuni de safari, care includ camparea peste noapte, dar și călătorii pe cămilă, pentru un plus de autenticitate.

Costurile safari-ului variază, dar operatorii turistici precum Arabian Adventures știu să organizeze excursii în deșert care sigur vă vor oferi experiențe memorabile. Pentru mai multe informații, intră pe http://www.knighttours.ae/eng/DesrtSafary.html

  1. Îndreaptă-ți fața către soare la Kite Beach

Ce-ar fi o excursie în Dubai fără o vizită la plajă? Ia-ți loțiunea de plajă și sandalele și relaxează-te pe Kite Beach, una dintre cele mai vibrante plaje ale orașului, care îți oferă o priveliște extinsă asupra Golfului Persic. Cu centre de sporturi acvatice presărate pe toată lungimea țărmului, amatorii de senzații tari pot închiria echipament și pot înfrunta valurile, în timp ce ceilalți se pot relaxa pe nisip sau pot lua masa la unul din nenumăratele restaurante de pe plajă.

Pentru mai multe informații, intră pe www.kitebeach.ae/

  1. Fă cunoștință cu un leneș la The Green Planet

Pășește într-o copleșitoare pădure tropicală verticală la The Green Planet, primul bio-dom din zonă, care găzduiește mai mult de 3.000 de specii de plante și animale, inclusiv un leneș. Ecosistemul închis le oferă vizitatorilor experiența unei excursii la tropice, invitându-i să descopere secretele ascunse ale naturii și să simtă cu adevărat măreția unuia dintre cele mai vechi ecosisteme ale lumii.

Biletele costă 95 AED pentru adulți și 70 pentru copii între 3 și 12 ani. Pentru mai multe informații, intră pe www.thegreenplanetdubai.com/en

  1. Locurile preferate ale copiilor la Dubai Mall

Situat chiar lângă cea mai înaltă clădire din lume, Dubai Mall e un paradis al cumpărăturilor! Cu mai mult de 1.200 de magazine, aici poți găsi sub același acoperiș toate brandurile, de la Armani la Zara. Du-ți familia în vizită la uriașul Acvariu și Grădina Zoologică Subacvatică, sau lasă-ți copiii să zburde la Sega Republic și Kidzania, în timp ce tu îți îndeplinești toate fanteziile la cumpărături.

Pentru mai multe informații cu privire la prețurile din fiecare locație, intră pe https://thedubaimall.com/en/entertain

Facebook Comments
0
20

Leave a Reply