Divertiland Playland se deschide pe 20 septembrie cu idei noi de joacă și distracție

Divertiland Playland se deschide pe 20 septembrie cu idei noi de joacă și distracție


0

Cu toate că vacanță s-a încheiat, joacă rămâne principala prioritate a copiilor, iar veștile pentru ei sunt dintre cele mai bune. Divertiland Playland, cel mai mare parc de distracțîi acoperit din România, se redeschide pe 20 septembrie cu o gama diversificată de atracțîi pentru cei mici, dar și pentru mămici, tătici și bunici.

De joi până duminică, la parcul de joacă indoor situat pe șoseaua Pipera nr.59, prichindeii găsesc întotdeauna ceva antrenant de făcut și decorurile perfecte pentru aventurile pe care le ticluiesc cu bogată lor imaginație.

Fie că se lansează în cursa pentru locul întâi pe derdelus sau pârtia de schi, unicele acoperite din România, fie că explorează amănunțit secretele castelelor gonflabile sau sfidează gravitația la Bungee Dome, piticii nu rămân niciodată fără idei, căci entuziasmul și diversitatea îi inspiră mereu.

Distracție și pentru părinți

Nici părințîi nu se plictisesc. În zona cujocuri arcade aceștia își pot petrece timpul de o manieră cât se poate de distractivă la mesele de foosball, Air Hockey, ping-pong sau biliard. Atelierele creative și workshop-urile nu lipsesc defel de pe lista de activități captivante care stimulează aptitudinile, spiritul de echipa și inventivitatea piticotilor.

Cu o suprafață generoasă, colorat și antrenant, Divertiland Playland este totodată un spațiu excepțional pentru organizarea evenimentelor festive: aniversări, serbări, petreceri de Halloween sau Crăciun și petreceri corporate, oferind de fiecare dată servicii personalizate complete, fie că este vorba de decoruri, scenă, instalație de lumini și sunet, fie că este vorba de catering sau programe interactive. 

Echipa Divertiland Playland pune la dispoziția clienților săi și servicii personalizate pentru organizarea petrecerilor în alte locații, cu atracții gonflabile, animatori sau catering.Divertiland Playlandeste amplasat departe de agitația orașului, însă este foarte accesibil.

Cum se ajunge la Divertiland Playland

Se poate ajunge ușor la parcul de distracții acoperit cu autombilul, cu metroul până la stația Aurel Vlaicu, de unde drumul poate fi continuat, pentru câteva sute de metri, cu autobuzele RATB 112 și 135, până la stația Marin Dracea.

Acum că startul noului sezon de zburdalnicie este anunțat, rămâne stabilit: pe fiecare final de săptămâna, Divertiland Playland ii așteaptă pe cei mici și mari să dea frâu imaginației și să ia joacă în serios, sub deviza “Ne jucăm pe bune!”.

Facebook Comments
0

About Adelina Barbu

Adelina Barbu - Storyteller la Magical Taste (magicaltaste.eu) - ofițer de poliție îndrăgostit de arta culinară pe care am păstrat-o la nivel de aventură în bucătăria proprie. Din acest motiv am ales să experimentez, dar nu ca dr. Frankenstein, în crearea unor mâncăruri atât tradiționale dar și internaționale.

Leave a Reply