Destinație ieftină! Bilete de avion pentru Milano la 4,99 euro, în februarie

Destinație ieftină! Bilete de avion pentru Milano la 4,99 euro, în februarie


Orașul Milano nu a fost niciodată mai frumos, mai ales dacă alegeți să-l vizitați în februarie perioadă pentru care Ryanair a pus la bătaie bilete de la 4,99 de euro, doar dus.

Plecarea este pe 5 februarie la la 10.30 și veți ajunge acolo în jurul miezului nopții. Dar nu vă faceți griji, Milano este un oraș la fel de fermecător noaptea precum este și ziua. Oferta celor de la Ryanair o puteți găsi AICI!

milano bilete de avion destinaíe ieftina (1)

milano bilete de avion destinaíe ieftina (1)

Nu știm câte locuri au mai rămas la acest preț așa că vă recomandăm să vă grăbiți. Acesta este un city break ideal, pentru cei care vor să se bucure și de o sesiune de cumpărături în frumoasa capitală a modei. Și credeți-ne, că, pe bună dreptate, aveți ce găsi în frumosul oraș italian. Data de retur va fi marți dimineața, așa că după o plecare de duminică, veți avea la dispoziție o zi întreagă să vă plimbați să vedeți Domul din Milano și să și trageți o fugă prin magazinele pline de reduceri.

În cazul în care vreți și o cazare decentă, dați un clic pe lista de mai jos pentru a vedea toate ofertele. Cele afișate acum sunt ceva mai scumpe pentru că sunt de pe o zi pe alta, dar dacă vă faceți rezervarea de acum, sigur veți găsi pentru acea perioadă (5-7 februarie) ceva mult mai ieftin.  Booking.comBooking.com

 

Facebook Comments

Leave a Reply