Cum poți câștiga o vacanță în Thailanda pentru două persoane

Cum poți câștiga o vacanță în Thailanda pentru două persoane


0

Un călător norocos va câștiga o vacanță în Thailanda pentru două persoane, ce include biletul de avion și cazarea timp de 7 nopți. Asta pentru că, oamenii de la Qatar Airways au inaugurat azi, în Promenada Mall, la etajul 1, primul pop up store de călătorii din România.

Timp de 4 zile, între 30 ianuarie și 2 februarie 2019 pasionații de călătorii pot veni aici pentru a căuta inspirație pentru vacanțele lor în destinații îndepărtate și se pot înscrie la concursul organizat de Qatar Airways. 

Inspirație pentru cele mai frumoase povești de călătorii

Până pe 2 februarie Qatar Airways așteaptă toti pasionații de călătorii la standul amenajat în Promenada Mall la etajul 1, zona Intersport, pentru o călătorie în jurul lumii. Toți cei care ajung aici, în funcție de ora la care vor vizita zona Qatar Airways vor putea să citească despre destinații exotice, să își facă un tatuaj cu henna sau să își scrie numele cu caractere japoneze. Începutul anului este cea mai bună perioadă pentru a contura planul de vacanțe așa că echipa Qatar Airways va fi pregatită să ofere cele mai bune sfaturi despre călătorii.

Marele Premiu: o vacanță în Thailanda pentru două persoane, 7 nopți

Toți cei care vor ajunge în zona Qatar Airways din Promenada Mall vor intra în cursa pentru a câștiga o vacanță pentru două persoane în Thailanda. Tot ce trebuie să facă pentru a se înscrie în concurs este să completeze un formular și să se înscrie la newsletterul Qatar Airways. Regulamentul complet al concursului este disponibil în cadrul standului.

Despre Qatar Airways:

Qatar Airways, linia aeriană națională a statului Qatar, este una dintre cele mai dinamice companii aeriene, având una dintre cele mai tinere flote din lume. Aflat în al 19-lea an de funcționare, Qatar Airways dispune de o flotă modernă, formată din 190 de aeronave, care deservesc peste 150 de destinații de afaceri și de vacanță, pe șase continente.

Linie aeriană cu numeroase distincții, Qatar Airways a câștigat premiile „World’s Best Business Class” („Compania aeriană cu cea mai bună clasă business”), “Best Business Class Airline Lounge” („Compania aeriană cu cel mai bun lounge la clasa business”) și “Best Airline Staff Service in the Middle East” („Compania aeriană cu cel mai bun personal din Orientul Mijlociu”), oferite în cadrul prestigiosului World Airline Awards 2016, gestionat de către Skytrax, o organizație pentru evaluarea transportului aerian internațional.

Facebook Comments
0

Leave a Reply