Costineștiul și Azuga revin în vogă… dar nu pentru noi

Costineștiul și Azuga revin în vogă… dar nu pentru noi


45

Pentru sezonul 2017, turiştii israelieni aleg, pe litoralul românesc, pe lângă staţiunile deja consacrate Mamaia şi Neptun şi staţiunea Costineşti, respectiv pe Valea Prahovei, pe lângă Sinaia şi Predeal, şi staţiunea Azuga.

Asta după ce, în 2014, a deschis cu succes curse charter către Constanţa şi Bucureşti, iar în 2016 către Oradea, oferind şi pachete turistice pentru Sibiu, omul de turism israelian de origine română Meidan Butnaru anunţă diversificarea destinaţiilor pentru acest an.

De asemenea, Bran a început să atragă din ce în ce mai mulţi turişti israelieni.

În acest sezon, Meshek Wings operează pe litoralul românesc trei curse charter săptămânal dinspre Tel Aviv, care vor fi operate până în luna septembrie.

„La ora actuală, am închis vânzarea, pentru sezonul de vară, pentru programele noastre de city break pe Bucureşti, iar pentru Litoral, gradul de ocupare este deja de 80%”, subliniază Meidan Butnaru, directorul comercial al Meshek Wings, unul dintre cei mai importanţi touroperatori din Israel.

Meshek Wings continuă tradiţia de a aduce turişti israelieni în Bucureşti tot timpul anului, oferindu-le şi circuite opţionale, iar pe Litoral, în perioada iunie-septembrie.

“Circuitele pe care le oferim turiştilor noştri concurează cu succes produsele din alte ţări vecine României, cu potenţial turistic.  Încercăm să devenim mult mai buni decât ţările vecine pe partea de entertainment şi de servicii suplimentare. De exemplu, am dezvoltat mult programele dedicate copiilor”, declară Meidan Butnaru.

De asemenea, acesta speră la o dezvoltare a zonelor turistice Azuga şi Bran, pentru a avea locuri de cazare şi pentru mai mulţi turişti. Aceste zone au un potenţial turistic foarte mare.

„Amintesc de Oradea, unde am fost pioneri şi am deschis curse charter anul trecut, zona consacrându-se apoi ca destinaţie turistică. Sunt sigur că aşa se va întâmpla şi în cazul noilor noastre destinaţii, precum Azuga şi Bran”, a mai spus Butnaru

Facebook Comments
45

Leave a Reply