Confesiunile unei prostituate: Pentru ce plăceri vin străinii în București

Confesiunile unei prostituate: Pentru ce plăceri vin străinii în București


41

Bărbații din Turcia sau din alte state arabe, dar și italieni sau scandinavi preferă să-și petreacă o parte din vacanța de vară în România, în compania unei sugarbabe sau a unor fete agățate pe internet.

Capitala României este una dintre destinațiile preferate pe timpul verii de europeni, și nu numai, atunci când vine vorba de turismul “de relație” sau “sexual”. Însă nu doar saloanele de masaj, bordelurile clandestine și numărul mare de femei frumoase din Centrul Vechi îi atrag pe străini, ci și siguranța că odată ajunși în București aceștia vor beneficia de compania unei românce.

Acest lucru este posibil fie prin intermediul serviciilor de sugardating, fie prin socializare pe internet pe site-uri de specialitate sau chiar pe Facebook.

„Din 10 iulie, am câte șase săptămâni în care voi beneficia de compania unor bărbați din Italia, Danemarca și Turcia. Cei mai mulți, patru, sunt din ultimul stat. Sunt foarte mulți turci care vin în România în vacanță sau care au afaceri aici și vin din când în când”, ne-a spus Cosmina, așa cum ne-a rugat fata de 27 de ani să o prezentăm, citată de Libertatea. 

Serviciile de sugardating le oferă siguranța că vor avea parte de o companie frumoasă, fără ca femeia să aibă pretenții legate de o eventuală relație.

În schimbul companiei sale, bucureșteanca va merge alături de străini în restaurante selecte, la concerte sau chiar în miniexcursii în Poiana Brașov sau la Mamaia. În plus, va primi cadouri constând în haine, parfumuri, flori.  Mai exact, străinul o întreține din toate punctele de vedere pe Cosmina pe perioada șederii sale în București, iar la final se despart fără drame.

Bucureștiul, pe harta turismului sexual

În ultimii ani Bucureștiul a devenit un oraș important pe harta destinațiilor în care bărbații ajung pentru a petrece concediul alături de o femeie frumoasă. Alături de România, Ucraina, Rusia, Budapesta, Letonia și Slovenia sunt alte țări din această zonă care sunt atracții pe harta turismului sexual.

Pe site-urile de specialitate, străinii care au fost în București recomandă orașul pentru atracțiile sale carnale care sunt obținute la prețuri relativ mici. 50 de euro pentru o ședință de masaj erotic, 80-100 de euro pentru a te distra în Centrul Vechi alături de două fete, plus sume între 50 și 100 de euro o partidă de sex sunt prețurile recomandate de aceștia.

În 2016, puțin peste 1,1 milioane de turiști străini au vizitat Bucureștiul, de aproape șase ori mai mulţi ca Brașovul, județul poate cu cele mai multe atracții montane din România, conform datelor Institutului Național de Statistică. În Brașov au ajuns 178.000 de turiști din afara granițelor. Conform unor estimări, aproximativ două treimi dintre cei care vizitează Bucureștiul sunt bărbați.

Ce este sugardatingul

Tot mai multe românce și români au început să practice sugardatingul, altfel spus relațiile dintre un bărbat mai în vârstă, cu bani și o fată frumoasă care să-i țină companie, dar și să-i ofere experiența unei relații.

„Sugardatingul este un tip de relație. Un pic controversat, ce-i drept, dar asta tot din cauza societății”, ne asigură Mădălina, o altă fată care practică acest tip de relație. După care explică: “Nu oferi servicii, ci pur și simplu eşti angajat într-o relație, ca oricare alta, cu beneficiul că partenerul tău este foarte bogat. Nu-ți lipsește nimic pe plan financiar și nu trebuie să dai explicații nimănui”. Acest tip de legătură se diferențiază de prostituție și servicii de escortă.

Avantajele sugardatingului sunt, în primul rând, pe plan financiar, unde “nu îți lispește nimic: bani de chirie, călătorii, haine, accesorii, gadgeturi de brand.  Dacă eşti norocoasă și dai peste unul foarte bogat, există posibilitatea să-ți cumpere apartament, mașină etc.”, precizează tânăra.  Aceasta susține că bărbații mai în vârstă pot fi mentori pentru tinere:

„Mi-am dat seama că îmi place să fiu în preajma unui bărbat mai în vârstă, pentru că este ca un mentor pentru mine”, mai spune Mădălina.

Facebook Comments
41

Leave a Reply