Concediu în Thassos: 110 de euro/persoană pentru cazare 7 nopți în plin sezon

Concediu în Thassos: 110 de euro/persoană pentru cazare 7 nopți în plin sezon


42

Dacă vreți o destinație ieftină, un concediu în Thassos este ideal, mai ales dacă mai alegeți să mergeți cu un alt cuplu sau cu doi copii.

Propunerea noastră de astăzi este cazarea la Villa Fotini care are numai apartamente. Din experiențele trăite aici vă spunem că își merită banii, locația fiind extrem de aproape de mare și fiind înconjurată de restaurante. Dar dacă nu aveți chef de restaurant puteți găsi un supermarket cu prețuri mici la 3 kilometri de vilă. 

Gazdele vostre vor fi doi bătrânei extrem de simpatici cărora le place să stea de vorbă si să recomande lucruri de făcut și locuri de vizitat dacă nu știți deja ce să faceți 7 zile acolo. Puteți rezerva AICI!

concediu in thassos, cazare Thassos extrasezon, cazari thassos, vacanta thasos, insula thassos

Scurtă descriere

Cu vedere la ţărmul de 2 km cu plaje de nisip alb, Villa Fotini are o grădină încântătoare cu zone de relaxare şi facilităţi de grătar. Reşedinţa oferă internet Wi-Fi gratuit şi apartamente cu aer condiţionat şi o bucătărie complet utilată.

Apartamentele luminoase au 2 dormitoare şi o cameră de relaxare mobilată, cu TV. Fiecare din cele 2 balcoane are o masă şi scaune şi oferă vedere la grădină şi mare.

Situat în satul litoral Prinos, hotelul se află la 40 de metri de plajă. Oaspeţii pot savura mâncăruri greceşti la numeroasele taverne şi restaurante aflate în apropiere.

În afara hotelului este disponibilă o parcare gratuită, iar la mai puţin de 100 de metri se găsesc un supermarket şi mai multe agenţii de turism. Portul de feribot unde sunt disponibile legături spre Kavala şi Limenas de pe Insula Thassos este la o plimbare de 15 minute de hotel.

CITIȚI ȘI: 

Cel mai scurt drum spre Thassos. Ce costuri implică vacanța ta

Concediu în Thassos, mult mai ieftin ca o saptămâna la Mamaia (GALERIE FOTO)

Thassos în extrasezon, insula eternului concediu… chiar și dacă arde insula

Mâncați AICI: 

Mâncare grecească pe o insulă unde tradițiile încă se mai păstrează (GALERIE FOTO)

De vizitat:

Theologos, de la femeia cu barbă la mâncarea „cu coarne”

De EVITAT: 

Experiențe neplăcute care au pătat imaginea Greciei (Foto)

Facebook Comments
42

Leave a Reply