Concediu în Bansko – 7 zile ski și piscină cu apă termală, la 99 de euro

Concediu în Bansko – 7 zile ski și piscină cu apă termală, la 99 de euro


0

Dacă vreți altceva decât înghesuiala de pe pârtiile noastre, puteți încerca și (înghesuiala de pe) pârtiile bulgărești, așa că propunem un concediu în Bansko.

Este una dintre stațiunile lor de top, dar cu prețuri extrem de mici, mai ales că aceștia încearcă să atragă foarte mulți turiști atât din Grecia cât și din România. Și le reușește de ceva vreme.

Un concediu în Bansko nu vă costă decât 99 de euro sau poate ajunge până la 119 euro, pentru pe persoană, dacă mergeți în primele zile din februarie. În pachet sunt incluse cazarea timp de 7 nopți în cameră dublă, în hotel de 3 stele plus, transfer către pârtie, acces nelimitat la piscina interioară cu apă termală, parcare și Wi-Fi.

concediu în bansko

Prețul pentru toate acestea este de 99 de euro și veți sta la Hotel Alexander Ski&Spa, care este localizat în zona Pochivachkata din oraşul Bansko, la poalele Munților Pirin.

Concediu în Bansko, plin de facilități

Facilități hotel: piscină interioară și exterioară cu apă termală, baie turcească, centru SPA și Wellness Wi-Fi, parcare, transfer la pârtia de ski pe toată perioada iernii, loc pentru depozitarea echipamentului de ski, lobby bar, restaurant, lounge, teren de joacă pentru copii, recepție 24/ 7, schimb valutar. Centrul SPA este localizat într-o clădire separată, la 50 m de hotel.

Oferta este valabilă prin Lidl Tour, iar transportul se face cu mașina proprie. 

concediu în bansko

Facilități cameră dublă: pat matrimonial sau twin, baie proprie (cabină de duș sau cadă), canapea, TV cu ecran plat, chicinetă, frigider, Wi-Fi, terasă, uscător de păr și articole de toaletă.
Capacitate cameră dublă: 2 adulți + 1 copil (vârstă maximă împlinită – 11 ani)/ 3 adulți. 

REZERVAȚI ACUM! CLIC PE TABEL!

 

 

Facebook Comments
0

Leave a Reply