Combinați dragostea cu … plăcutul și veți avea parte de o experiență unică

Combinați dragostea cu … plăcutul și veți avea parte de o experiență unică


48

Agenția Perfect Journey a lansat o nouă provocare pentru cei care-și doresc o nuntă cu adevărat specială. Dacă plăcerile se pot combina, de ce să nu fie cea mai frumoasă zi din viața unui cuplu și cea mai reușită vacanță?

Perfect Journey a oferit deja această experiență mai multor perechi care s-au bucurat de nunta mult visată în celebrul  Las Vegas , pe plajele însorite ale Greciei sau ale insulelor exotice Seychelles.

“Un pachet complet pentru o nuntă de vis în străinătate poate pleca de la minim 2.000 Euro pentru doua persoane. Cu o astfel de alegere sunt fericiți atât mirii și familiile lor, cât și toți ceilalți nuntași, care își asigură astfel o vacanță cu adevărat specială, bucurându-se in acelasi timp de o nuntă ca-n filme, ca costuri accesibile. Ca exemplu, o nuntă în celebrul Las Vegas a costat 4.000 Euro, incluzând transportul cu avionul pentru trei persoane, inchiriere masina, cazarea la hotelul Aria Resort and Casino 5*, cu mic dejun inclus, pentru o perioadă de 7 zile și, bineînțeles, organizarea ceremoniei”, declară Adriana Motrescu, director general al agenției Perfect Journey..

Un mare avantaj al mirilor este acela că agenția preia toate atribuțiile, ocupându-se de organizarea evenimentului, în cele mai mici detalii. Mirii și invitatii lor trebuie doar să se bucure de cel mai reușit eveniment

Un alt exemplu de nuntă de succes este pe o plajă însorită din Grecia, in Zakynthos, unde un pachet a costat 2.550 Euro, pentru servicii care includ ceremonia, dar și vacanța pentru tinerii casatoriti la hotelul Diana Palace 4*, in regim all inclusive, pentru o perioadă de 8 zile.

În insulele Seychelles o nuntă de vis a costat 8.200 Euro, pentru un grup de 5  persoane, pe o perioadă de 9 zile, cazarea fiind asigurată la Avani Seychelles Barbarons Resort 4*, cu mic dejun inclus, bilete de avion, transferuri si organizarea ceremoniei. Pachetele sunt flexibile și se pot concepe în funcție de dorințele mirilor și ale nuntașilor.

Alte destinații perfecte pentru nuntă, propuse de agenția Perfect Journey, sunt Cipru, Mauritius, Maldive, Thailanda, Bali, Sri Lanka, unde se pot organiza cele mai reușite petreceri, pe plajele însorite, la resorturi de patru, cinci sau sase stele.

„Agenția se poate ocupa și de închirierea de limuzine, elicoptere, mașini de epocă sau alte mijloace de transport de lux, la cererea mirilor. De asemenea, acolo unde este posibil, agenția asigură și prezența unui preot ortodox care să oficieze ceremonia. În funcție de fiecare destinație, agenții noștri recomandă diverse posibilități de relaxare sau de entertainment, astfel încât experiența să fie una de neuitat. O nuntă subacvatică sau una pe vârful unui munte sunt provocările pe care le lansăm celor care vor să-și transforme ziua unirii destinelor într-o aventură unică”, mai spune Adriana Motrescu.

Facebook Comments
48

Leave a Reply