Cocktail Holidays lansează patru chartere speciale pentru perioada de iarnă

Cocktail Holidays lansează patru chartere speciale pentru perioada de iarnă


0

Cocktail Holidays lansează în premieră pentru piața românească patru chartere speciale București – Cairo, București – Luxor pentru Crăciun și Revelion, dar și București – Hurghada nu numai de sărbători, ci și în prima săptămână din ianuarie.

De Crăciun, vacanța cu zbor charter București – Cairo cuprinde două nopți de cazare în capitala Egiptului, o noapte cu trenul spre Aswan și trei nopți pe un vas de croazieră pe Nil. E un program în care turiștii pot vizita cele mai importante obiective turistice ale Egiptului Antic, de la Piramidele din Giza, Memphis, Sakkara, Obeliscul și Grădina Botanică din Aswan până la Templul Philae, Valea Regilor, Templele Luxor și Karnak.

De Revelion, zborul este direct între București și Luxor și turiștii încep vacanța pe un vas de croazieră și o continuă la Cairo, timp în care vizitează cele mai renumite piramide și temple în Luxor și Cairo.

Alte trei programe de Crăciun și Revelion îi duc pe turiști cu charterul la Cairo sau Luxor, pentru vizitarea piramidelor în prima parte a vacanței, urmată de un sejur de patru ori cinci nopți în Hurghada.

Chartere speciale către Egipt

Sunt pachete cu toate taxele incluse, care pornesc de la 916 euro de persoană, și care le dau turiștilor posibilitatea și să stea la soare, și să urmeze un circuit, fiecare putând să fie și o vacanță separată.

Pe lângă acestea, trei curse charter îi duc în vacanță în Hurghada și patru curse în Sharm el Sheikh de sărbători și în prima parte a lunii ianuarie. Pachetele pentru vacanțe la soare în Egipt pornesc de la 431 de euro de persoană, cu toate taxele incluse. Dintre acestea, cele mai multe solicitări au fost pentru revelion în Sharm el Sheikh, pentru care în noiembrie mai sunt foarte puține locuri.   

“Noi oferim vacanțe în Egipt încă din 1993, când fondatorul turoperatorului Cocktail Holidays, Adriana Goicea, a lansat primul charter în Egipt cu croazieră pe Nil. În anul în care împlinim un sfert de veac de activitate în România ne-am gândit să le oferim iubitorilor de Egipt vacanțe complexe”, precizează Dan Goicea, managing partner Cocktail Holidays.

Turoperatorul a ajuns la un volum de vânzări de 18 milioane de euro în 2017 și estimează o creștere de 15% în 2018. Charterele organizate anual duc turiști în Spania, Grecia, Turcia, Egipt, iar Sharm el Sheikh și Tenerife au fost destinațiile vedetă și în 2017, și sezonul 2018.

Facebook Comments
0

Leave a Reply