City break Praga: 199 euro (bilete de avion + cazare 3 zile)

City break Praga: 199 euro (bilete de avion + cazare 3 zile)


0

Nu puteți să fiți fanii city breakului și să nu fi vizitat Praga, orașul castelelor. Aici găsiți una dintre cele mai bune oferte de city break pentru frumosul oraș.

Așa că, pentru 199 de euro puteți vedea capitala Cehiei în toată splendoarea ei, iar în acest preț aveți incluse biletele de avion și cazarea pentru 3 nopți. Noi venim cu propunerea ca vizita să aibă loc între 17 și 20 martie și am și găsit oferta viabilă pentru voi. 

Partea bună este că prindeți 3 nopți dar și 3 zile lumină să vă bucurați de acest city break Praga pentru că plecarea este vineri pa 12.55 din București, iar din Praga este de la 14.35. Din păcate, biletele de avion sunt de 5 ori mai scumpe decât cazarea pentru că acest oraș nu este unul prea apreciat de români și asta pentru că nu are strălucirea și promovarea altor orașe europene. 

Așa că pentru biletele de avion, dați clic AICI, pentru a le găsi la cele mai bune prețuri. iar dacă vreți o cazare foarte bună și aproape de centru orașului dați clic AICI!

city break praga

Atracții turistice în city break Praga

Centrul vechi al Pragăi nu este asemănătorul centrului vechi din București, acesta are o frumusețe aparte pe care a păstrat-o încă de când era un târg în Evul Mediu. aici vă puteți întoarce în timpul poveștilor pe care vi le citeau părinții să retrăiți frumoasele basme. 

De asemenea, dacă vorbim de basme vorbim și de castele, iar un tur al castelelor din Praga este o adevărată experiență unică. Minunatul traseu pietonal te va duce Grădinile Royale, iar minunata potecă de cărămizi (nu cea pe care pășea Dorothy) continuă la Catedrala Vitus și Castelul Praga, care deloc surprinzător este cel mai mare din lume.

Pentru că tot sunteți aici puteți vizita  Poarta Principală și Curtea de Onoare. În toată această complexitate de trecut care se contopește ideal cu prezentul veți descoperi și Bazilica Sf. Gheorghe, Catedrala Sf. Vitus, patru palate (vechiul Palat Regal, cel de vara, Palatul Lobkovicky si noul Palat Regal). Pe lângă ele veți avea de văzut grădini ce dăinuie încă din vremurile bune, conace și late frumuseți arhitecturale. Turul pentru o experiență unică durează 4 ore și că costă cam 10 euro pe oră. 

Facebook Comments
0

Leave a Reply