470 de lei city break de Ziua Națională – 3 nopți pe Valea Prahovei

470 de lei city break de Ziua Națională – 3 nopți pe Valea Prahovei


64

Doar 470 de lei costă un city break de Ziua Națională pentru 3 nopți pe Valea Prahovei au anunțat hotelierii din zonă. Oferta este valabilă pentru o cameră dublă pentru trei nopţi de cazare, mic dejun şi o cină în perioada Zilei Naţionale a României.

Pentru Crăciun, preţul unui pachet turistic porneşte de la 1.500 de lei în unităţile de trei stele, iar de Revelion un pachet turistic costă, în medie, o mie de euro, anunță News.ro

Administratorii hotelurilor şi pensiunilor de pe Valea Prahovei oferă pachete turistice ale căror preţuri variază de la 470 de lei pentru trei nopţi de cazare cu mic dejun şi cina barbeque la o vilă de trei stele şi 750 de lei pentru trei nopţi de cazare cu cină festivă în 1 decembrie la un hotel de patru stele. Tarifele sunt valabile pentru o cameră dublă, precizează reprezentanţii Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului (APDT) Prahova. 

City break de Ziua Națională

În Azuga şi Buşteni gradul de ocupare este de peste 70%, în timp ce pentru Sinaia peste 75% dintre locurile de cazare omologate au fost deja rezervate pentru minivacanţa de 1 Decembrie.

Mulţi dintre hotelieri au scos deja pe piaţă pachetele pentru Crăciun şi Revelion. Astfel, pentru perioada Crăciunului preţurile variază între 2.200 şi 2.500 de lei pentru patru nopţi de cazare la un hotel de patru stele, cu mic dejun şi cină festivă în Ajun, în timp ce patru nopţi la un hotel de trei stele costă aproximativ 1.500 de lei, pachetul incluzând cazare, mic dejun şi cină festivă cu DJ în seara de Crăciun.

„Vacanţa de Revelion îi va costa pe turişti între 4.500 şi 5.200 de lei pentru 4 nopţi de cazare la un hotel de 4 stele (cu mic dejun, cină festivă cu muzica live, brunch etc). La un hotel de 3 stele cazarea va costa în jur de 3.800 de lei pentru 4 nopţi de cazare, cu mic dejun inclus, cina tematică şi tombolă”, se arată într-un comunicat al APDT Prahova.

Hotelierii se aşteaptă „la un sezon plin şi datorită voucherelor de vacanţă pe care unii turişti le-au folosit pentru a face rezervări pentru perioada care urmează”.

Facebook Comments
64

Leave a Reply