City break Bruxelles: 127 euro (bilete de avion + 3 nopti cazare)

City break Bruxelles: 127 euro (bilete de avion + 3 nopti cazare)


0

Bruxelles a fost dintotdeauna un oraș ofertant din punct de vedere al atracțiilor turistice, din acest motiv este ideal pentru o fugă din cotidian. În plus, fiind o locație care abundă de culoare primăvara este la ea acasă cu verde crud proaspăt ieșit de sub albul zăpezii.

Așa că, dacă sunteți interesați de frumoasa capitală a Uniunii Europene,  Bruxelles vă așteaptă intre 17 și 20 martie, cu un city break ce costă doar 127 de euro. În acești bani aveți toate taxele incluse, biletele de avion și cazarea pe trei nopți. Cazarea se face la hotelul de 3 stele, Chaochow Palace. 

city break bruxelles

Principalele puncte de atracție din Bruxelles țin de istoria acestui oraș. așa că dacă vă interesează puteți merge să vizitați Biserica Notre Dame de la Chapelle, o biserică ce vine cu o istorie impresionantă, dar și cu o arhitectură fabuloasă.  

city break bruxelles

Puteți vedea și Palatul Regal care este reședința familiei regale, dar și Catedrala Sf Michael și Gudula care este unul dintre cele mai importante astfel de edificii din lume și asta pentru că este locul în care se desfășoară ceremoniile de înalt interes precum cele regale.

Atomium Grand Palace – este unică în lume. Pe timp de zi aceasta piață este plină de flori, iar noaptea este luminată în continuu, iar o dată la doi ani, podeaua pieței este acoperită de un covor de flori. 

city break bruxelles

Excursia se poate rezerva prin Aerotravel, dând clic pe imaginea de mai jos:

REZERVAȚI ACUM!

Facebook Comments
0

Leave a Reply