Circuit piețe de Crăciun 2019 în Budapesta, Praga și Viena – 199 euro/ pers.

Circuit piețe de Crăciun 2019 în Budapesta, Praga și Viena – 199 euro/ pers.


0
20

Circuitul prin piețe de Crăciun 2019 în Budapesta, Praga și Viena este ideal dacă vreți să plecați în căutarea lui Moș Crăciun ceva mai devreme, doar pentru a-l vedea cum muncește alături de spiridușii săi și pentru a-i da direct în mână scrisoare cu toate dorințele voastre pe anul acesta. 

Moșul grăsut și cu obrajii roșii de frig vă așteaptă în cele trei piețe din Budapesta, Praga și Viena la fel de zglobiu și cu o burtă mare de râs. Trebuie doar să vreți să mergeți alături de IRI Travel în cea mai frumoasă aventură a Sărbătorilor de Iarnă.


REZERVAȚI AICI! Circuit piețe de Crăciun 2019

în Budapesta, Praga și Viena


Circuit piețe de Crăciun 2019 în Budapesta, Praga și Viena

Preț : 199 Euro/persoană

(autocar 5 zile / 3 nopți)

Plecări: 28.11.2019; 05.12.2019

Îmbarcări din: București, Ploiești, Câmpina, Brașov, Sibiu, Sebeș, Deva, Timișoara, Arad și localitățile de pe traseu.

Ziua 1: București – Nădlac

Întâlnire în față Gării de Nord (la coloane, în față Parcului Gării de Nord) la ora 22.00 și plecare (ora 22:30) din București cu autocarul pe traseul: Ploiești, Câmpina, Brașov, Sibiu, Sebeș, Deva, Timișoara, Arad (sunt prevăzute îmbarcări și din orașele de pe traseu).

Ziua 2: Nădlac – Szeged – Budapesta (850 km)

Dimineața trecem vama Nădlac și ajungem în Ungaria. În cursul prânzului sosim la Budapesta și ne cazăm la hotel 3*. După amiază vizităm Piața de Crăciun din Budapesta. Seară, opțional, vă propunem o croazieră pe Dunăre cu vas de croazieră în exclusivitate pentru grupul nostru, cină meniu special, șampanie, vin, băuturi răcoritoare incluse (Preț: 35 euro/ persoană. Minim 25 de participanți.Transfer dus-întors cu autocarul inclus)

Circuit piețe de Crăciun 2019 în Budapesta, Praga și Viena

Ziua 3: Budapesta – Praga (528 km)

După micul dejun, pornim spre Praga. Odată ajunși în „orașul de aur”, vom putea admira Muzeul Național, Opera, Teatrul Național, Castelul din Praga cu faimoasa Catedrala Sfântul Vitus, Podul Carol, Strada de aur, Piața Vechiului Oraș cu Biserica Sf. Nicolae, Ceasul astronomic, Biserica Týn şi statuia lui Jan Hus, teologul reformator ceh ars pe rug pentru ideile sale anti-papale. Din peisaj nu lipsesc trăsurile cu cai şi artiştii de stradă. În continuare vizităm Piață de Crăciun cu însoțitorul de grup. Seara ne cazăm la Top Hotel 4* sau similar în Praga. Opțional, cină cu program folcloric în restaurantul tradițional U Fleku sau similar.(Preț: 30 euro/ persoană. Minim 25 de participanți. Transfer dus-întors cu autocarul inclus)


REZERVAȚI AICI! Circuit piețe de Crăciun 2019

în Budapesta, Praga și Viena


Ziua 4: Praga-Viena-Budapesta (580 km)

Mic dejun. În cursul dimineții vom pleca spre Viena. Tur de oraș panoramic și pietonal de-a lungul celebrului bulevard Ringstrasse: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul Național de Istorie, Parlamentul, Teatrul Național (Burgtheater), Primăria, Universitatea și Biserica Votivă. În continuare timp liber în Piața de Crăciun din fața Primăriei Viena. În cursul după-amiezii ajungem în Budapesta și ne cazăm la hotel 3*. Pentru seară, opțional, vă recomandăm o cină tradițională ungurească, cu degustare de vinuri și spectacol cu muzică live și dansuri tradiționale într-un loc renumit: Crama Borkatakomba, cel mai mare labirint cu vinuri-88 km lungime (Preț: 35 euro/persoană. Minim 25 de participanți.Transfer dus-întors cu autocarul inclus).

Ziua 5: Budapesta-București (850 km)

Mic dejun. În cursul dimineții vom pleca spre România. Sosirea în București seară târziu.


REZERVAȚI AICI! Circuit piețe de Crăciun 2019

în Budapesta, Praga și Viena


Circuit piețe de Crăciun 2019 în Budapesta, Praga și Viena

Foto: Pixabay

Facebook Comments
0
20

Leave a Reply