Circ ieftin la hotelul Atrium by the Blaxy

Circ ieftin la hotelul Atrium by the Blaxy


0

În ultima vreme, hotelul Atrium by the Blaxy este mediatizat în mod negativ și cu rea credință, pe câteva canale mass-media, de un anumit grup de oameni care își doresc ca Atrium by the Blaxy să nu mai activeze în această locație.

În această locație activează, la ora aceasta, mai multe structuri juridice și anume: proprietarii clădirii și proprietarii de fracții (regim time-sharing). Atrium a închiriat partea de hotel, deschisă turiștilor, în această primăvară, de la principalul proprietar (firma Blaxy Premium, aflată în stadiul de insolvență).
Atrium nu deține tot complexul și nu toate camerele și încăperile sunt în gestiunea lor.

„Conform codului civil, lucrările de mari mentenanță cad în sarcina proprietarilor. Se pare că asociația proprietarilor dorește să fie exonerată de aceste costuri ori își urmează alte motive pentru ca Atrium să nu activeze în această locație și, din acest motiv, organizează fel de fel de plângeri și campanii de promovare negative. Acest lucru se exprimă în mod liber în grupul lor de socializare în care postează planurile lor și cum doresc să distrugă numele bun al hotelului. Unele dintre încăperile hotelului nu sunt închiriate de Atrium și, de asemenea, nu sunt operate de Atrium. Ca atare, clienții Atrium nu au acces în aceste încăperi”, spun oficialii.

Mai multe plângeri sunt organizate de asociația de proprietari pentru a dăuna numelui Atrium și se pot demonstra acest lucru.

„Prin urmare, publicitatea negativă este făcută pe nedrept, deoarece este organizată ca o amenințare iar acest lucru se face zilnic, indiferent dacă noi activăm sau nu în spațiul în care se face referirea. Proprietarii de fracții fac plângeri abuzive deoarece au calitatea de proprietari și nu cea de turiști Atrium și, bineînțeles, nu beneficiază de serviciile noastre. Se tot încearcă o intimidare la adresa noastră prin folosirea abuzivă a presei și a mai multor chei de presiune”, mai spus reprezentanții hotelului.

De asemenea există probleme juridice care se referă la încălcarea dreptului de posesie și de folosință iar pe rolul instanței Bucuresti sunt deschise mai multe dosare.

„Ceea ce dorim să menționăm este faptul că turiștii noștri beneficiază de toate serviciile promise, program de divertisment seara, mâncare diversificată și se bucură de un concediu plăcut alături de noi, drept dovadă fiind faptul că avem săptămânal mai multe grupuri de turiști străini, foarte mulțumiți de serviciile oferite, la fel și turiștii români care își prelungesc concediile la noi”, mai spun oficialii.

 

Facebook Comments
0

Leave a Reply