Christian Tour dă bilete clienților păgubiți de Mareea, dar în anumite condiții

Christian Tour dă bilete clienților păgubiți de Mareea, dar în anumite condiții


42

Aproximativ 500 dintre turiştii care aveau contractate sejururi cu avionul în Grecia, pe cursele charter comandate de Mareea la Christian Tour, cu date de călătorie în septembrie 2016, vor beneficia de biletele de avion.

Dând dovadă de solidaritate de breaslă și de înțelegere față de numărul mare de turişti care riscă să își pierdă vacanța, Christian Tour a decis să ofere biletele de avion comandate de agenţia Mareea pe cursele sale charter, fără ca turiştii să fie nevoiţi să le re-achite. Rămânând în seama turiştilor asigurarea serviciilor de cazare la destinaţie, servicii pe care Mareea nu le-a comandat de la touroperatorul Christian Tour.

”Înţelegem şi deplângem circumstanţele neplăcute în care se găsesc turiştii afectaţi de situaţia Mareea, şi în acest sens am decis să oferim serviciile de transport cu avionul comandate de Mareea, pe cursele charter proprii, fără a mai fi necesară re-achitarea acestora de către turişti.

Din datele noastre, există un total de 466 persoane pentru care au fost comandate bilete de avion pe cursele charter ale Christian Tour cu plecare în luna septembrie, din partea Mareea Comtur SRL. Toţi aceşti turişti vor putea călători spre/dinspre destinaţie, urmând să-şi asigure cazarea individual, întrucât aceste servicii de cazare nu au fost comandate de la Christian Tour.

Sperăm ca fiecare turist să reuşească să găsească o soluţie optimă şi să se bucure în continuare de vacanţă

Pentru toți cei care doresc să verifice situația biletelor de avion rezervate la Christian Tour, de către Mareea, am pus la dispoziție următoarele date de contact dedicate: 021.314.08.10 și relatii.clienti@christiantour.ro.” explică Marius Pandel – CEO Christian Tour.

Facebook Comments
42