Complexul hotelier Amfiteatru-Belvedere-Panoramic renaște. Cum va arăta în curând luxosul complex hotelier (VIDEO)

Complexul hotelier Amfiteatru-Belvedere-Panoramic renaște. Cum va arăta în curând luxosul complex hotelier (VIDEO)


42

Complexul hotelier Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din stațiunea Olimp  era pe vremuri una din cele mai luxoase destinații de pe litoralul românesc.

Vremurile bune s-ar putea întoarce pentru acest complex turistic pentru că omul de afaceri Josef Goschy, care deține complexul, vrea să modernizeze cele trei hoteluri și să le vândă.

„Amfiteatru – Panoramic – Belvedere este unul din complexele turistice de pe Litoralul românesc decăzute, dar care cândva, în anii 70-80 , erau printre cele mai căutate şi mai de lux hoteluri de pe Litoralul românesc. Inclusiv scene din vestitul film „Nea Marin Miliardar” au fost filmate aici, în 1978”, a declarat pentru Libertatea, consultantul în turism, Traian Bădulescu.

Actualul proprietar, Joseph Goschy, realizează potenţialul complexului şi încearcă să-l vândă. „Din ce ştiu, este în negocieri cu proprietarii complexului all inclusive Mera din Venus. Din punctul meu de vedere, acest complex reprezintă o „Cenuşăreasa” a Litoralului românesc, care aşteaptă să fie repus în valoare”, a mai spus Bădulescu.

Potrivit lui, Amfiteatru – Panoramic – Belvedere va deveni unul din cele mai căutate complexe de la Marea Neagră, odată cu modernizarea sa. „Odată modernizat, va deveni unul din cele mai căutate complexe la Marea Neagră. Văd în Amfiteatru – Belvedere – Panoramic, pe viitor, un complex de 4 sau 5 stele all inclusive dedicat familiilor cu copii şi cuplurilor. Acest complex ar putea ridica iar staţiunea Olimp care, alături de Costineşti, au rămas Cenuşăresele Litoralului românesc, deşi au un potenţial enorm. Să nu uităm că până în toamna anului 2018, toate plajele Litoralului românesc vor fi lărgite, pe baza unui proiect european”, a spus Traian Bădulescu.

Ce-i drept litoralul românesc are nevoie de cât mai multe investiții străine pentru a-și recăpăta strălucirea de altă dată și asta pentru că, după 25 de ani de economie liberă, stațiunile noastre au început să cadă una câte una până au ajuns aproape în ruină.

Jurnaliștii de la wall-street.ro scriu însă că printre finanțatorii tranzacției se află actorul american Jack Nicholson.

Mai jos puteți vedea proiectul pentru întreg complexul turistic: 

Facebook Comments
42

Leave a Reply