Centrul Subacvatic Eilat, locul în care magia subacvatică îți va fascina familia

Centrul Subacvatic Eilat, locul în care magia subacvatică îți va fascina familia


0

Centrul Subacvatic din Eilat este ideal pentru a-ți petrece o zi plină de magie alături de cei mici. Curcubeul de culori pe care le ascund sub ape peștii și coralii îi vor fascina pe cei mici. Din acest motiv, o vacanță cu familia în Eilat este exact ce aveai nevoie pentru a scăpa de gerul ce urmează să vină peste România. 

După ce treci de imensa poartă de la intrare ai grijă să te îndrepți chiar spre acvariul unde zeci de specii înoată împreună, iar un scafandru stă în mijlocul lor și-i hrănește pe rând. Mai mult, acesta înoată printre rechini și pisici de mare, specii pe care le puteți vedea îndeaproape.

Dacă ajungi aici, alături de familie, este să te interesezi înainte când sunt orele de hrănire viețuitorelor marine. În timp ce acestea sunt hrănite o angajată a parcului îți explică pe îndelete de ce are loc tot acest proces bine pus la punct. Dar pentru a nu-ți mai bate capul cu astfel de informații îți spunem noi că orele ideale sunt între 11.00 și 15.00, pentru că atunci peștii sunt hrăniți din jumătate în jumătate de oră.

Parcul oferă vizitatorilor ocazia să intre în regatul apei din Marea Roșie. Așa că vei avea ocazia să vezi peste 800 de specii de pești care viețuiesc în Golful Eilat. În cazul în care dorești o cu totul altă experiență, vasul Coral 2000 îți stă la dispoziție. Este un vapor cu fundul de sticlă prin care se pot vedea adâncurile Mării Roșii.

Pe lângă acestea stațiunea Eilat, are o gama largă de activități pe c are va trebui să le încercați pe îndelete.  

Viață sălbatică din Centrul Subacvatic Eilat

Partea frumoasă este că în spatele acestei distracții pentru familiile cu copii este că aici se găsește un centru de cercetare care încearcă să reface viață subacvatică, sau mai precis, viața coralilor care au început să dispară din apă din cauza poluarii și a încălzirii globale. Așa că în vizitele tale printre acvariile imense mai mult ca probabil să te lovești de scafandrii care înoată printre corali și-i măsoară pentru a vedea evoluția lor.

De mai bine de 30 de ani, cercetătorii de aici au „plantat” coralii de când erau „pui mici”, in tentativa de a reface viața marină de altă dată, de pe vremea când marea nu era atât de poluată.

După ce ai ieșit de la Observatorul Subacvatic poți trece să admire broaștele țestoase imense, care înoată printre pești. Par genul de specii pe care probabil nu le-ai găsi decât pe Insulele Galapagos.

Și dacă tot ați ajuns aici, vă puteți continua ziua cu o plajă la Reciful Delfinilor, locul în care veți ajunge să înotați alături de maiestuoasele mamifere și să faceți snorkeling. 

Biletele de avion sunt foarte ieftine, pornind de la 26 de euro pe cursă. AICI puteți găsi mai multe OFERTE! 

REZERVĂ BILETE DE AVION

Dacă vreți cazare ieftină în EILAT, găsiți aici mai multe OFERTE!

REZERVA CAZARE

Cei de la Wizz Air vând și bilete de avion ieftine, dar prin Wizz Air au și oferte de cazare, pachete la prețuri avantajoase!

Facebook Comments
0

Leave a Reply