Cele mai neobișnuite plaje din lume (Galerie foto)

Cele mai neobișnuite plaje din lume (Galerie foto)


42

Sunt plaje neobișnuite prin prisma frumuseții lor, dar și a unicității fiecăreia dintre ele și se află în toate colțurile lumii.

Plaja Nisipurilor Roz, Bahamas

Plaja nisipurilor roz

Foto: Deep.com

Insula Harbour este lungă de doar 5 km și lată de 2,3 km, dar această mică bucată din Bahamas este una dintre cele mai frumoase plaje din Caraibe. Are 5 milometri de plaje cu nisip roz care se întind pe coasta de est a insulei. Cochiliile roșii ale animalelor marine unicelulare în mix cu nisipul alb dau culoarea roz a plajelor.

Plaja Papakolea, Hawaii

Plaja Papakolea

Foto> www.travelandleisure.com

E nevoie de ceva efort pentru a ajunge la Papakolea, mai ales că aceasta este foarte apropiată de cel mai sudic punct al Hawaii. Pentru a ajunge acolo, turiștii trebuie să suporte un drum extrem de dur  de aproape 5 kilometri de-a lungul stâncilor. Dar efortul merită pentru că acolo veți descoperii o plajă cu nisipul verde. Grăunțele de un verde olive, mineral, și are culoarea aceasta pentru că în apropiere se află conul vulcanic Puu Mahana.

Plaja Genipabu, Natal, Brazilia

plaja-genipabu

Foto: www.expedia.com

Aceasta chiar nu este o plajă obișnuită, pentru că nu este plată așa cum suntem noi obișnuiți cu litoralul, ci e plin de dune. Senzația pe care ți-o dă este că ești de fapt în deșert, deși ești la câteva secunde de Oceanul Atlantic. Cei care vor să se distreze în loc să stea ca moluștele la soare, pot închiria un mașini de teren sau o cămilă.

Facebook Comments
42

Leave a Reply