Cele mai ieftine oferte de vacanțe în 2018, în extrasezon

Cele mai ieftine oferte de vacanțe în 2018, în extrasezon


0

Destinații.EU a făcut o analiză a pieței pentru litoralul din jurul nostru și a găsit cele mai atractive oferte pentru cei cărora le este greu să treacă peste faptul că s-a terminat vara.

Așa că dacă vreți o vacanță ieftină în 2018, ar trebui să începeți cu căutarea ofertelor pe Albena.bg, un site specializat cu hoteluri din stațiunea bulgărească Albena. Aici veți avea toate ofertele, greu de refuzat, ale hotelurilor. Așa să face că noi am găsit hotelurile de 3 stele din Albena vin cu oferte aproape imbatabile.

Pentru două persoane, o vacanță la Albena costă de la 370 de euro. Camera va fi cu vedere la mare, iar regimul este unul All Inclusive. Am luat în calcul plecarea la mare după data de 15 septembrie, pentru un sejur de 7 nopți. La 4 stele, dar în aceleași condiții de cazare precum cele enumerate mai sus, prețul pentru două persoane este de 440 de euro.

În schimb, pentru un pachet de la o agenție de turism din România, specializată și pe litoralul bulgăresc, Paradis Vacanțe de Vis, cele mai ieftine oferte pentru un All Inclusive pleacă de la 40 de euro de persoană, la un hotel de 3 stele la Nisipurile de aur. Pentru o cazare cu demipensiune, pe litoralul bulgăresc, puteți găsi oferte și cu mai puțin de 20 de euro de persoană pe zi în această perioadă.

O vacanță în 2018 cu destinația Thassos

Pentru Grecia, Thassos rămâne destinația preferată de românii care vor să conducă propria mașină în vacanță. Așa că dacă intrați pe go-thassos.gr, veți descoperi oferte de cazare pentru două persoane, la pensiuni, oferte care pornesc de la 160 de euro pentru 6 nopți.

Cazarea are loc în stațiunea sau localitatea Skala Potamia, iar dacă vă permiteți ceva mai scump, atunci puteți alege și din ofertele de lux, dar care ies acceptabil față de perioada de vară. Un apartament de lux pentru 4 persoane, timp de 7 nopți, ajunge să coste 520 de euro, adică 130 de euro de persoană (undeva la mai puțin de 20 de euro pe noapte/persoană).

Există și studio-uri, unde veți găsi oferte de 300 de euro pentru 7 nopți, dar aici pot sta 4 persoane adulte, plus un copil.

Albania, locul ideal pentru o vacanță ieftină

vacanță în Albania nu o poți face decât pe cont propriu. Așa că, inainte de a te sui în mașină, fă o rezervare pe Booking.com si apoi ai grijă să te distrezi cât se poate de mult.

În sudul Albaniei aveți localitățile Ksamil sau Vlore, iar în nord, unde aveți plajele din Golem sau Durres, merită să faceți un concediu relaxant și ieftin.

Așa că în perioada asta, în nordul Albaniei cazarea pentru 7 nopți pentru 2 persoane pornește la pensiuni de la 450 de lei – cam 100 de euro, iar în sud poate porni de la 700 de lei pentru aceeași perioadă. Dar atenție, aici vorbim doar de cazare. Hotelurile care oferă mai multe servicii au oferte cu pornire de la 850 de lei, dacă vreți ceva decent. Pentru a va convinge, căutați mai jos destinațiile din Albania!Booking.com

O călătorie la Istanbul

Scorilo Turism are o ofertă imbatabilă pentru această toamnă. O călătorie – în care veți descoperi frumusețea acestui mega-oraș, tradițiile și obiectivele turistice mai de preț ale Istanbulului – pornește de la 135 de euro. Astfel că, pentru 5 zile, puteți fi cazați la hoteluri de 3 stele în Istanbul și veți avea ocazia să vizitați Agia Sofia, Palatul scufundat, Palatul Topkapi, Moscheea Albastră sau Marele Bazar. Transportul se face cu autocarul.

 

Facebook Comments
0

About Adelina Barbu

Adelina Barbu - Storyteller la Magical Taste (magicaltaste.eu) - ofițer de poliție îndrăgostit de arta culinară pe care am păstrat-o la nivel de aventură în bucătăria proprie. Din acest motiv am ales să experimentez, dar nu ca dr. Frankenstein, în crearea unor mâncăruri atât tradiționale dar și internaționale.

Leave a Reply