Ce servicii de vacanță sunt acoperite cu un buget de cel mult 41 de euro pe noapte

Ce servicii de vacanță sunt acoperite cu un buget de cel mult 41 de euro pe noapte


0

Pentru că suntem ne place să avem vacanțe cât mai frumoase cu cât mai puțin bani, mai jos avem o listă cu servicii de vacanță care sunt acoperite cu un buget de cel mult 41 de euro pe noapte, listă care a fost furnizată de momondo.ro 

Pentru toate aceste condiții de cazare la hotel, majoritatea românilor (69%) nu sunt dispuși să facă economii atunci când călătoresc, preferă mai degrabă să cheltuiască mai puțin pe cumpărăturile la destinație (43%), așa cum au declarat în studiu atunci când au fost întrebați de aspectele din călătoria lor pentru care preferă să economisească.

Când vine vorba de costurile de cazare, aproape jumătate (45%) dintre români plătesc în mod obișnuit între 17 și 41de euro pe noapte.

Dintre aceștia, cei mai mulți au vârsta cuprinsă între 23 și 55 de ani. Mai puțin de un sfert (22%) dintre călătorii români alocă un buget mai mare, de până la 58 de euro pe noapte, în principal cei între 56 și 65 de ani.

Costuri mai mari pentru cazarea la hotelul, de până la 81 de euro pe noapte, sunt dispuși să plătească 11% dintre români, cei mai mulți având vârsta cuprinsă între 36 și 55 de ani.

„Unul dintre principalele aspecte de care mai mulți dintre noi ne ocupăm atunci când începem să ne plănuim concediul este alegerea locului de cazare. În funcție de cât de clar este ceea ce ne dorim să facem odată ajunși la destinație, putem opta pentru cea mai bună variantă de cazare: mai aproape de plajă sau de obiective turistice, deconectați sau nu de la internet, cu opțiunea de mic dejun inclusă în preț sau posibilitatea de a ne ocupa independent de asta. Deși pentru 47% dintre românii participanți la studiu este importantă găsirea unei cazării ieftine, acesta nu este principalul criteriu, fiind mult mai atenți la servicii accesibile și de calitate, care se intre în bugetul de care dispun”, a declarat Mircea Giurcă, reprezentantul momondo în România.

 

Facebook Comments
0

Leave a Reply