Ce este nou în Dubai?  Noi experiențe în a doua jumătate a lui 2017

Ce este nou în Dubai? Noi experiențe în a doua jumătate a lui 2017


0
20

 

Noutățile din prima jumătate a lui 2017 în Dubai au adăugat pe deja lunga listă a atracțiilor orașului o întreagă suită de experiențe artistice, culturale, de entertainment și distracție în familie – și mai sunt încă multe altele pe care le așteptăm cu nerăbdare în a doua jumătate a anului. 

UNDE STAI

The Retreat Palm Dubai MGallery, by Sofitel

The Retreat Palm Dubai MGallery by Sofitel este prima stațiune holistică de wellness din Orientul Mijlociu, și va oferi o experiență încântătoare și imersivă.

Localizată în East Crescent din Palm Jumeirah, la doar 30 de minute de condus dinspre ambele aeroporturi internaționale ale orașului, această stațiune aflată pe malul mării va pune la dispoziția oaspeților 255 de camere și de apartamente, un salon de ședințe, o multitudine de spații cu destinație gastronomică și primul Rayya Centre, care va oferi servicii complete de wellness.

suite

Dată estimată pentru deschidere: August 2017. Mai multe informații disponibile aici

Al Bandar Rotana și Al Bandar Arjaan by Rotana

Cu o suită de 190 de apartamente și camere de lux, acest spațiu de cinci stele, elegant și modern, va asigura experiențe personalizate atât pentru oamenii de afaceri, cât și pentru cupluri sau familii.

Situat avantajos chiar pe Baniyas Road în Deira, acest hotel este aproape de Dubai Creek și la doar câteva minute de condus de aeroportul Dubai International. Hotelul va pune la dispoziția oaspeților patru restaurante, o piscină, dar și un club Bodylines de fitness și wellness, cu servicii de saună și masaj.

Dată estimată pentru deschidere: Trimestrul 3 din 2017. Mai multe informații disponibile aici

Renaissance Downtown Hotel, Dubai

Localizat în dinamica și vibranta zonă Downtown, hotelul  Renaissance Downtown urmărește să ofere panorame uimitoare ale orașului, fiind localizat chiar lângă nou inauguratul Dubai Water Canal, la câteva minute de mers pe jos de Burj Khalifa.

Oaspeții se vor putea bucura de experiențe culinare care le vor răsfăța papilele gustative la restaurantele din incintă, Morimoto Dubai, Bleu Blanc și Basta! by David Myers. Hotelul promite servicii prietenoase și personalizate, camere decorate modern, însă cu un twist arabic, precum și un senzațional spa Six Senses.

Dată estimată pentru deschidere: August 2017. Mai multe informații disponibile aici

Bulgari Hotel

Cu un design conceput de faimoasa firmă italiană de arhitectură Antonio Citterio Patricia Viel and Partners, această stațiune de lux va fi a cincea proprietate sub brandul Bulgari Hotels and Resorts din lume, și va fi localizată pe insula exclusivistă Jumeirah Bay, pe coasta dinspre Jumeirah Beach Road.

În formă de cal de mare gigantic, acest complex marin de 1,7 milioane de metri pătrați va fi înconjurat de grădini luxuriante și va include 100 de camere și apartamente, 20 de vile rezidențiale și un port, toate beneficiind de dotări de lux.

Dată estimată pentru deschidere: Trimestrul 4 din 2017. Mai multe informații disponibile aici

GASTRONOMIE

STK

Primul restaurant STK din EAU urmează să fie deschis în proaspăt lansatul hotel Rixos Premium Dubai în JBR, și va oferi un twist modern, de lux, conceptului tradițional de steakhouse american, combinând excelența culinară cu o ambianță modernă și un décor chic. Meniul la STK JBR The Walk va include toate felurile binecunoscute oferite în întreaga lume de acest brand, dar și elemente noi, potrivite pentru un restaurant pe malul mării.

Dată estimată pentru deschidere: August 2017. Mai multe informații disponibile aici

EXPERIENȚE

La Perle by Dragone

La Perle, localizat în inima Al Habtoor City, va fi primul spectacol local produs de unul dintre cei mai faimoși directori artistici, Franco Dragone. Acest show captivant are în distribuție 65 de artiști, fiecare contribuind în stil propriu la producție – de la actorie la acrobație, de la cascadorii acvatice la cascadorii în aer.

Spectacolul promite să uimească publicul, pe măsură ce interpreții sar într-o piscină aflată chiar pe scenă, creând momente uimitoare deopotrivă deasupra și dedesubtul scenei, în această producție ultramodernă. Show-ul promite să devină de referință în entertainmentul din Dubai și din restul regiunii, cu mai mult de 450 de reprezentații pe an. 

Dată estimată pentru deschidere: 31 august 2017. Mai multe informații disponibile aici

Dubai Safari Park

O experiență completă de safari,  Dubai Safari Park este un proiect zoologic masiv, care se va întinde pe 119 hectare, în zona Dubai’s Al Warqa. Parcul este împărțit în mai multe sate – Satul Asiatic, Satul African și Satul Open Safari – care vor recrea diferite habitaturi cu biodiversitate.

Pe lângă un teatru de 1000 de locuri și o grădină pentru copii, vizitatorii vor avea la dispoziție și o grădină botanică, o expoziție de fluturi și un teren de golf pentru amatori, împreună cu restaurante și un food court pentru copii.

Dată estimată pentru deschidere: Trimestrul 3 din 2017. Mai multe informații disponibile aici

Dubai Frame

Cu două turnuri de 150 de metri înălțime legate la vârf de un pod de 93 de metri, Dubai Frame este un monument arhitectural care urmărește să unească trecutul, prezentul și viitorul orașului. Podul inclus în această structură servește ca punct de observație, cu acces la panorama orașului vechi înspre nord și panorama orașului nou înspre sud.

Vizitatorii își vor începe călătoria în istoria Dubaiului în Galeria Trecutului, apoi se vor muta în zona de realitate augumentată de pe palierul Sky, care le va prezenta orașul din prezent, înainte de a păși într-un „tunel vortex” special conceput, la capătul căruia se află o metropolă virtuală, orașul viitorului.

Dată estimată pentru deschidere: Octombrie 2017. Mai multe informații disponibile aici

CUMPĂRĂTURI

Extensia Fashion Avenue din Dubai Mall

Extensia Fashion Avenue din Dubai Mall va adăuga noi magazine de referință pe lista deja impresionantă de branduri din mall, pe o suprafață de peste 1 milion de metri pătrați de spațiu adițional. Amatorii de shopping vor putea să se plimbe prin alei înfrunzite și să viziteze magazine premium, dar se vor bucura și de noile adiții F&B de pe malul lacului Burj și din zona fântânii Dubai.

Dată estimată pentru deschidere: Octombrie 2017. Mai multe informații disponibile aici

Facebook Comments
0
20

Leave a Reply