Cazare în Bansko în decembrie: Cele mai bune oferte la ski 2019-2020

Cazare în Bansko în decembrie: Cele mai bune oferte la ski 2019-2020


Dacă ești în căutare de cazare în Bansko pentru luna decembrie, fii pe pace! Am căutat noi cele mai bune oferte de pe piață, la ora actuală și sunt pentru două persoane, pe o perioadă de 7 nopți.

Astfel că, dacă vrei un apartament cu un dormitor, dar și cu micul dejun inclus, la un hotel de trei stele, chiar în inima stațiunii de schi, atunci nu poți alege decât Mountains Romance Spa. Hotelul vine cu o ofertă de 173 de euro pentru 7 zile, din 15 decembrie, pentru două persoane.

Mountain Romance Spa se află la 600 de metri de telegondolă și la 800 de metri de orașul vechi. Apartamentele și camerele au acces gratuit la internet. În timpul lunilor de iarnă oaspeții beneficiază de acces gratuit la centrul de spa, care include o saună, o cadă cu hidromasaj și o baie de aburi.

Se oferă un serviciu de transfer cu autobuzul la staţia de telegondolă. Mountain Romance poate asigura şi transferul de la/la aeroporturile internaţionale din Bulgaria.

Cazare în Bansko în decembrie: Cele mai bune oferte la ski 2020

Am luat în calcul această ofertă tocmai pentru că se estimează că sezonul de schi se va deschide în Bansko, anul acesta, la finele lunii noiembrie sau chiar începutul lui decembrie, spun cei de la Snowpak. Dar, se pare că, prima ninsoare pe decembrie va cădea undeva pe 10-11 decembrie, potrivit Accuweather.

Cazare în Bansko în decembrie Cele mai bune oferte la ski 2020 (5)

Alte oferte de cazare ieftină în Bansko în decembrie:

Hotel Iceberg (3 stele, mic dejun inclus) – 2 adulți, 7 nopți – 194 euro

Family Hotel Pirina Club (3 stele, mic dejun inclus) – 2 adulți, 7 nopți – 212 euro

Hotel Olymp (3 stele, mic dejun inclus) – 2 adulți, 7 nopți – 217 euro

Ce poți face în Bansko

În cazul în care nu te duci în Bansko pentru minunații munți Pirin și priveliștile absolut superbe pe care aceștia le oferă printre nori, stai liniștit că nu te vei plictisi deloc. Stațiunea Bansko are foarte multe locuri unde istoria tânjește să fie descoperită în timp ce de secole s-a brodat pe locurile de o frumusețe naturală. Așa c dacă ești curios, aici sunt câteva locuri care nu trebuiesc ratate. Printre acestea se numără Clopotnița, casele-muzeu ale lui Neofit Rilski și Nikola Vaptsarov, Muzeul Casei Velyanova, monumentul Sfântului Paisiu din Hilendar și multe altele.

Cazare în Bansko în decembrie Oferte pentru cei cu dare de mână

Bulgarii se mai pot mândri cu un copac cât o civilizație. Spunem asta pentru că cel mai bătrân copac conifer din Bulgaria se află chiar în Bansko. Acesta are 1300 de ani și se numește Pinul lui Baikushev. A fost numit așa după Kostadin Baikushev, pădurarul care l-a descoperit.

Cazare în Bansko (4 stele) sezon de ski 2019 -2020

Trinity Residence (mic dejun inclus), 2 persoane, 7 nopți – 239 euro

ST. George Ski Holiday (mic dejun inclus), 2 persoane, 7 nopți – 293 euro

Green Life Ski Spa Resort (studio în clădirea principală, mic dejun inclus), 2 persoane, 7 nopți – 349 euro

Grand Hotel Bansko (demipensiune), 2 persoane, 7 nopți – 397 euro

Lion (demipensiune), 2 persoane, 7 nopți – 521 euro

Cazare în Bansko în decembrie:

Oferte pentru cei cu dare de mână

În cazul în care nu ești fanul hotelurilor cu camere simple și vrei altceva, IRI Travel vine și cu câteva oferte de apartamente tocmai bune de închiriat pe perioada lunii decembrie.

Cazare în Bansko în decembrie: Oferte pentru cei cu dare de mână

Apartamentele Regnum sunt de 5 stele, iar pe perioada lunii decembrie, acestea nu costă decât 750-800 de euro pentru un sejur de o săptămână, cu mic dejun inclus.

Cazare în Bansko în decembrie: Oferte pentru cei cu dare de mână

La polul „și mai” opus, dacă banii nu sunt o problemă pentru tine și vrei să stai în puf, stațiunea Bansko vine și cu oferte ceva mai scumpe. Astfel că, în acest caz, poți găsi oferte precum cea de la Kempinski Grand Arena, un hotel de cinci stele, unde luxul este la el acasă.

Cazare în Bansko în decembrie: Oferte pentru cei cu dare de mână

Oferta pentru Kempinski Grand Arena este pe IRI Travel, cu pornire de la 1391 de euro. În preț este inclusă cazarea pentru două persoane într-o cameră dublă deluxe cu vedere la oraș, în regim de demipensiune. Dacă vreți o cameră cu vedere la munte, atunci va trebui să plătiți 1496 de euro, dar pentru banii aștia poți sări cu schiurile direct pe pârtie.

Kempinski Grand Arena este singurul hotel cu acces direct la pârtie și pune la dispoziție 157 de camere în stil alpin, dintre care 25 de suite şi o suită prezidențială exclusivistă și centrul spa complet renovat Kempinski The Spa

Cazare în Bansko în decembrie: Oferte pentru cei cu dare de mână

Prețuri în Bansko

Dacă vrei să mănânci în Bansko restaurantele au prețuri destul de bune. Astfel că, pentru o masă de trei feluri pentru două persoane, costurile medii se învârt în jurul a 35 de leva, adică undeva la 80 de lei. Berea locală, pe care o recomand oricând, sau vinul fiert cu scorțișoară, costă între 1,4 leva și 2,1 leva. Cursul valutar pentru o leva este de 2,4 lei. 

Per total, la tot ce înseamnă alimente, prețurile sunt cam ca la noi în oraș, poate chiar ceva mai ieftine pe alocuri, chiar dacă ești într-o stațiune, lucru care nu se poate spune la noi, dacă ai ajuns într-o stațiune. În cazul în care ai venit fără mașină la Bansko, taxiul costă 80 de stotinki pe km (0,80 leva/km), deci tot cam ca la noi. 

Per total, Bansko este o stațiune în care în luna decembrie pare că sărbătorile de iarnă au venit mult mai devreme, așa că nu mai aștepta pentru că ofertele sunt limitate! 

 

Facebook Comments

Leave a Reply