Blue Air și Wizz Air au oferte la bilete de avion doar în acest weekend

Blue Air și Wizz Air au oferte la bilete de avion doar în acest weekend


0
20

Operatorii aerieni low-cost Blue Air şi Wizz Air vin cu reduceri de preţuri pentru pasagerii care îşi achiziţionează biletele de avion în acest weekend.

Blue Air vine cu reducere de 25% la toate zborurile şi destinaţiile disponibile pentru rezervare, promoţia fiind valabilă pentru toate rezervările de zboruri cu date de călătorie între 11 iulie 2020 – 31 martie 2021. Reducerea este valabilă dacă luați binelete între 10 și 12 iunie. 

Reprezentanţii companiei au mai anunţat că, după patru luni de suspendare a zborurilor regulate, au finalizat transferul în portofelele electronice a sumelor aferente zborurilor anulate pentru toţi pasagerii care au cumpărat bilete direct pe site-ul Blue Air, iar procesul continuă pentru cei care au achiziţionat bilete prin agenţiile partenere.

Reducere de 25% și de la Wizz Air, dar doar pe anumite destinații

Wizz Air vine cu reduceri de 25% pentru zboruri pe rutele spre Danemarca, Cipru, Norvegia, Elveţia şi Grecia. Dar în cazul Wizz Air promoţia este valabilă doar azi, 10 iulie, pentru toţi clienţii, iar zborurile se pot efectua la orice dată. Rezervările se pot face online sau prin aplicaţia companiei.

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge opţiunea WIZZ Flex la rezervare, pentru a avea o măsură suplimentară de protecţie.

Procedând astfel, pasagerii îşi pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă şi vor primi 100% din tariful iniţial rambursat imediat sub formă de credit şi pot schimba datele şi chiar rutele de oricâte ori doresc.

Facebook Comments
0
20

Leave a Reply