Blue Air lansează trei zboruri noi in 2018

Blue Air lansează trei zboruri noi in 2018


Blue Air a anunțat, miercuri, ziua în care aniversează 13 ani de activitate, că va introduce trei rute noi în 2018. Pentru acest an, compania mizează pe afaceri de 400 de milioane de euro în 2017, în cretere cu 35%.

Pentru anul 2018, compania anunță că va introduce trei rute noi: de la Torino la Paris , pe aeroportul Charles de Gaulle, din 25 martie 2018, de la Torino la Stockholm , din 27 martie 2018, de la Liverpool la Palma Mallorca, din 2 iunie 2018.

Blue Air și-a început activitatea pe 13 decembrie 2004 și a reușit performanță de a transporta pe cele 100 de rute europene 21 de milioane de pasageri, mai mult că întreagă populație a României.

Pentru acest an, compania estimează o cifra de afaceri de 400 de milioane de euro și aproximativ 5 milioane de pasageri transportați, în creștere cu peste 35% față de 2016, după cum a transmis Gheorghe Răcaru, directorul general Blue Air.

Recent, Blue Air a semnat un acord de codeshare cu compania națională Alitalia. Ceea ce înseamnă că Alitalia are propriile numere de zbor pe toate rutele operate de Blue Air.

De la începutul anului viitor, va debuta etapă a două a parteneriatului, astfel că toate zborurile Alitalia de la aeroporturile Roma Fiumicino și Milano Linate vor fi comercializate de către Blue Air sub numere proprii de zbor, asigurând o deschidere spre noi piețe și mai mulți pasageri pentru cea mai mare companie aeriană românească.

Trei pachete diferite

Blue Air a implementat trei pachete diferite de bilete, adaptate pe nevoi diferite de călătorie și buget, astfel:

  • Pachetul Light este cel mai accesibil, ideal pentru cei care doresc să călătorească cu bagaj puțîn (check-în gratuit și un bagaj de mâna de maxim 10 kg).
  • Pachetul Clasic este ideal atunci când, pe lângă bagajul de mâna, ai și un bagaj de cala (maxim 20 kg). Check-în-ul este gratuit, beneficiezi de 50% reducere pentru taxa de modificare a datei și de posibilitatea de a rezervă locul.
  • Pachetul Premium îți oferă, pe lângă cele de mai sus, gratuitate la modificarea datei, mâncare gratuită și posibilitatea de a-ți rezervă loc, inclusiv Extra Leg Room. Acest pachet se adresează, în special, pasagerului business.

 

Facebook Comments

Leave a Reply