Blue Air lansează ruta București – Tel Aviv, din ianuarie 2017

Blue Air lansează ruta București – Tel Aviv, din ianuarie 2017


42

Blue Air îşi dezvoltă operaţiunile prin deschiderea rutei  cu numărul 84, Bucureşti – Tel Aviv, a anunțat compania. Zborurile se vor opera cu trei frecvente săptămânale în zilele de luni, joi şi duminică, începând cu 12 ianuarie 2017.

„Odată cu lansarea zborurilor către Tel Aviv, Blue Air intră pe o piaţă nouă, dar în acelaşi timp cunoscută. Nouă ruta va aduce mai aproape Bucureştiul de cele mai sfinte locuri ale creştinătăţii, dar şi de un oraş modern, veşnic în mişcare, care cu siguranţă se va bucură de succes în rândul românilor”, a declarat Gheorghe Răcaru, director general Blue Air.

Orarul a fost special studiat pentru a răspunde atât nevoilor oamenilor de afaceri, turiştilor de week-end, cât şi pentru pelerinaj, iar preţurile sunt foarte atractive, aşa cum v-am obişnuit deja.

Blue Air înregistrează anul acesta creşteri semnificative, atât în privinţa numărului de pasageri transportaţi, cât şi al numărului de avioane care alcătuiesc flota. Compania estimează o creştere de 50% a traficului faţă de anul precedent, la un total de 3,2 milioane de pasageri în 2016.

Pasagerii Blue Air vor putea călători în condiţii optime pe nouă ruta Bucureşti – Tel Aviv, beneficiind de siguranţă, confort sporit şi tarife începând de la 34.95 euro (preţ pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate). Rezervările se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la agenţiile partenere.

Facebook Comments
42