Blue Air introduce zbor direct Constanța-Paris

Blue Air introduce zbor direct Constanța-Paris


42

Vești bune pentru constănțeni! Blue Air va introduce un zbor direct între Paris și Constanța, începând cu luna aprilie a anului 2017!

Cu o frecvență de două zboruri pe săptămână, miercuri și sâmbătă, Blue Air speră astfel să contribuie la dezvoltarea turismului balnear și nu numai.

Statisticile spun că în anii ’80 litoralul românesc primea în jur de 20.000 de turiști francezi și belgieni. În anii 1990-2000 cifrele au mai scăzut, ajungând în 2015 la un numar de sub 1.000. Problema majoră a fost lipsa unui zbor direct Paris-Constanța. În ultimii ani, turiștii francezi care doreau cure pe malul Marii Negre erau transportați pe calea aerului către Varna și, apoi, cu autocarul către stațiunile de pe litoralul romanesc. Cealaltă variantă era aterizarea pe aeroportul București-Otopeni “Henri Coandă”, iar ulterior segmentul Otopeni-litoral cu autocarul.

Deschiderea acestei linii aeriene este esențială pentru profesioniștii din turism de pe litoral. Sperăm ca fluxul de turiști francezi către România să crească simțitor!

Biletele pot fi deja achiziționate on-line începând cu prețul de 44,95 euro pe segment.

Facebook Comments
42