Black Friday cu reduceri de 66% la pachetele Paradis Vacanțe de Vis

Black Friday cu reduceri de 66% la pachetele Paradis Vacanțe de Vis


42

„Paradis Vacanţe de Vis”, cel mai important touroperator dedicat Litoralului românesc, lansează, în premieră, în perioada 17-24 noiembrie 2017, o campanie de Black Friday cu reduceri de până la 66% din oferta standard, pentru mai multe hoteluri de pe Riviera românească.

Printre hotelurile incluse în oferta „Black Friday” se numără Phoenicia Hotels (Phoenicia Holiday Resort, Phoenicia Luxury, Phoenicia Royal), Zenith Conference and Spa 4* (Mamaia), Hotel Victoria 3* (Mamaia), Complex Steaua de Mare 3* (Eforie Nord), Complex Dunărea 3* (Eforie Nord), 2D Resort and Spa 3* (Neptun). Singura condiţie este ca plata acestor rezervări să fie efectuată în 48 de ore.

“Aşa cum am promovat, de-a lungul anilor, multe campanii de oferte speciale şi de early booking pentru Litoralul românesc, ne-am hotărât să lansăm şi o campanie promoţională cu ocazia reducerilor de Black Friday. Lucrăm cu foarte multe hoteluri de pe Litoral şi considerăm că turistul român merită o asemenea ofertă specială, mai ales că Black Friday a intrat în comportamentul de cumpărare al clientului român”, declară Aurelian Marin, director general Paradis Vacanţe de Vis.

Amintim că „Paradis Vacanţe de Vis”, a lansat, în sezonul estival 2017, în premieră, pachete turistice pentru Litoral care includ zbor dus/întors, transferuri, servicii de cazare şi/sau masă, dinspre Timişoara, Cluj-Napoca, Oradea şi Iaşi. Aceste pachete turistice vor fi continuate şi dezvoltate anul viitor.

Facebook Comments
42

Leave a Reply