Avertizare de incendii! Unde nu puteți călători în Grecia!

Avertizare de incendii! Unde nu puteți călători în Grecia!


42

Ministerul Afacerilor Externe  a emis o avertizare de incendii și informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Elenă că, potrivit Secretariatului General de Protecție Civilă, se menține riscul ridicat de incendii de vegetație pentru următoarele regiuni:

insulele din nordul Mării Egee (Lesvos, Chios, Samos, Ikaria);

insulele din sudul Mării Egee (Cyclades);

Grecia Centrală (inclusiv insulele Evia, Skyros);

peninsula Attica;

Peloponez (Corinthia, Argolida).

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106728879 ?i +302106728875, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCR) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație de urgență au la dispoziție și telefonul de permanență al Ambasadei României în Republica Elenă: +306978996222.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://atena.mae.ro, www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația ‘Călătorește în siguranță’ (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informații și sfaturi de călătorie.

Facebook Comments
42

About Adelina Barbu

Adelina Barbu - Storyteller la Magical Taste (magicaltaste.eu) - ofițer de poliție îndrăgostit de arta culinară pe care am păstrat-o la nivel de aventură în bucătăria proprie. Din acest motiv am ales să experimentez, dar nu ca dr. Frankenstein, în crearea unor mâncăruri atât tradiționale dar și internaționale.

Leave a Reply