Aquaventure, locul pe care trebuie să-l vizitezi măcar o dată în viață

Aquaventure, locul pe care trebuie să-l vizitezi măcar o dată în viață


45

Parcul acvatic Aquaventure din cadrul Atlantis, The Palm, a obținut titlul de cel mai bun parc acvatic din Dubai și Orientul Mijlociu și a ocupat locul patru în topul celor mai bune parcuri de acest tip din lume. Celebrate la cea de-a noua ediție anuală a TripAdvisor Travellers’ Choice Awards, cele mai bune parcuri acvatice au fost alese de turiști din întreaga lume, selecția finală fiind bazată pe milioane de recenzii și opinii publicate pe site.

Pe lângă faptul că a ocupat locul patru, în fața Thermas dos Laranjais din Olimpia, Brazilia și a parcului Disney Typhoon Lagoon, parcul acvatic cu o suprafață de 17 ha a învins și competitorii din regiune, obținând titlul de cel mai bun parc acvatic din Dubai și Orientul Mijlociu.

Situat în vârful the Palm din Dubai, acest parc acvatic premiat este un favorit clar al celebrităților, sportivilor și turiștilor din întreaga lume. Cu mii de recenzii excelente și imagini distribuite de oaspeți pe Trip Advisor, turiștii iubesc Aquaventure pentru atmosfera sa propice pentru familii și oaspeți de toate vârstele.

De la ape repezi captivante și scufundări cu rechini până la tobogane înfricoșătoare care doboară toate recordurile, un comentator îl descrie ca fiind „o atracție de neratat pentru întreaga familie!”.

Pentru că dorește să le ofere familiilor și localnicilor o atmosferă răcoroasă pe durata verii, Aquaventure îi invită pe toți să încerce toboganele premiate, oferindu-le pachete uimitoare care încep de la suma de doar 225 AED. Un exemplu de pachet include intrarea în Aquaventure, intrarea la Acvariul Lost Chambers și o masă pentru doar 250 AED pentru adulți și 225 AED pentru copii (o economie de până la 105 AED de persoană).

aquaventure, dubai aquaparc

Câteva lucruri pe care nu le știați despre parcul acvatic Aquaventure……

  1. Aquaventure este un loc de joacă acvatic cu peste 18 milioane de litri de apă, ce oferă curse extraordinare pe cascade, valuri și ape repezi
  2. Parcul are cursă rivieră de 2,3 km și conține valuri și piscine, ape repezi și râuri artificiale. Este nevoie de 45 de minute pentru a înconjura parcul plutind.
  3. Aquaventure poate folosi peste 790.000 de litri de apă pe minut pentru a crea torente de apă și valuri intense care ajung la aproape 1 metru înălțime
  4. Aquaventure este singurul parc acvatic din Orientul Mijlociu care oferă oaspeților experiențe alături de animale, printre care: Shark Safari, o plimbare plăcută pe fundul Lagunei cu Rechini și Cownose Ray Feeding, unde turiștii pot interacționa și hrăni calcanii înfometați
  5. The Rapids este cel mai lung râu din Orientul Mijlociu care se află într-un parc acvatic.  Aventura rivieră de 1,6 km folosește 15 milioane de litri de apă dulce pentru a propulsa oamenii aflați pe colaci prin apele repezi de mare intensitate, torentele de apă și cascadele care înconjoară peisajul tropical luxos din Aquaventure
  6. Aquaventure este singurul parc acvatic din Africa și Orientul Mijlociu care are 700 de metri de plajă cu nisip alb
  7. Toate persoanele cazate la Atlantis, The Palm au acces gratuit în Aquaventure
  8. Parcul acvatic întins pe o suprafață de 17 hectare găzduiește acum cel mai mare tobogan cu apă din lume, primele tobogane duble temporizate și cel mai mare circuit de tiroliană din Orientul Mijlociu
  9. De asemenea, The Atlantean Flyers este prima tiroliană din lume integrată într-un tobogan
  10. Aquaventure găzduiește primele tobogane duble temporizate din lume care se află într-un tobogan cu apă – Slitherines și Aquaconda

Aquaventure, parcul care găzduiește gratuit oaspeții hotelului Atlantis, The Palm, și care primește zilnic mii de vizitatori din întreaga lume, conține 18 milioane de apă dulce care este folosită pentru a alimenta 11 tobogane senzaționale și o cursă rivieră de 2,3 km care conține valuri și piscine, ape repezi și râuri artificiale.

Folosindu-se de tehnologie de ultimă oră, Aquaventure poate folosi peste 750.000 de litri de apă pe minut pentrua crea torente și valuri intense care ajung la aproape 1 metru înălțime.  Oaspeții sunt propulsați prin peisajul luxos și nu sunt nevoiți să părăsească vreodată colacii pentru că parcul este echipat cu scări rulante acvatice inovatoare care transportă turiștii până în vârful toboganelor și apoi în jos prin apele repezi.

Pentru rezervări vizitați AICI! Prețurile pornesc de la 260 AED pentru un adult și 215 AED pentru un copil. Oaspeții hotelului Atlantis, The Palm, au acces gratuit în Aquaventure.

Facebook Comments
45

Leave a Reply