69 de euro cu autocarul spre Anglia, Germania, Italia sau Franţa, până pe 30 mai

69 de euro cu autocarul spre Anglia, Germania, Italia sau Franţa, până pe 30 mai


0

Compania Eurolines a lansat o nouă ofertă, la biletele de autocar, spre 4 ţări europene. Prin introducerea unui tarif unic pentru cursele din România spre Germania, Franţa, Italia şi Anglia, Eurolines doreşte să ofere cât mai multor clienţi oportunitatea de a călători spre destinaţii europene de top.

Autocarele Eurolines oferă condiţii excelente pentru pasageri. Astfel că, această campanie inițiată de Eurolines se va desfășura până în 30 mai 2017. Aceasta presupune introducerea unui tarif unic de 69 euro. Acest tarif se aplică în cazul biletelor achiziţionate pe rutele din România spre Anglia, Germania, Italia sau Franţa.

Reducerile se acordă doar la biletele achiziţionate cu 7 zile înainte de dată plecării. Dragoş Anastasiu, preşedintele Eurolines Group, motivează introducerea acestei campanii, gândindu-se la apropierea Sărbătorilor de Paşte:“Am decis să dăm startul acestei campanii pentru a oferi posibilitatea clienţilor să călătorească în condiţii foarte bune, la preţuri avantajoase, către 4 destinaţii favorite din Europa. În preajma Sărbătorilor Pascale probabil că mulţi dintre români vor dori să îşi viziteze rudele aflate peste hotare, aşa că Eurolines le vine în ajutor prin introducerea acestui tarif unic, de 69 euro o călătorie către Germania, Italia, Franţa şi Anglia”.

Mai mult, Eurolines oferă clienţilor reduceri substanţiale pentru cursele spre Italia. Mai exact, în fiecare joi, costul unui bilet pe ruta România-Italia este de doar 75 euro.Biletele de autocar la preţul de 69 euro pot fi achiziţionate din oricare agenţie Eurolines sau TUI Travel Center, din agenţiile partenere, precum şi de pe site-ul companiei. În România, Grupul Eurolines are 80 de agenţii proprii.

 

Facebook Comments
0

Leave a Reply