54 de hoteluri acceptă vouchere de vacanță în Litoralul pentru toți 2018

54 de hoteluri acceptă vouchere de vacanță în Litoralul pentru toți 2018


0

54 de hoteluri acceptă vouchere de vacanță în programul Litoralul pentru toți 2018, iar mai jos le puteți descoperi sub formă de tabel. De asemenea, puteți vedea și prețurile practicate de acestea, prețuri propuse de FPTR. 

Care sunt prețurile pe sejur la cele 54 de hoteluri care acceptă vouchere de vacanță 2018

Tarifele negociate pentru zona Mamaia – Constanța – Eforie în această ediţie (sejur 6 nopţi/persoană) :
205 lei / 6 nopți /  pers. Hotel 1* fără mic dejun
235 lei / 6 nopți /  pers. Hotel 2* fără mic dejun
265 lei / 6 nopți /  pers. Hotel 3* fără mic dejun
315 lei / 6 nopți /  pers. Hotel 2*  cu mic dejun 
425 lei / 6 nopți /  pers. Hotel 3*  cu mic dejun 
485 lei / 6 nopți /  pers. Hotel 4*  cu mic dejun

605 lei / 6 nopți /  pers Hotel 5 * cu mic dejun

54 de hoteluri care acceptă vouchere de vacanță în Litoralul pentru toți (1)

17 hoteluri acceptă vouchere de vacanță în Litoralul pentru toți în Mamaia

54 de hoteluri care acceptă vouchere de vacanță în Litoralul pentru toți (1)
 
Tarifele negociate pentru sudul litoralului (staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) în această ediţie (sejur 6 nopţi/persoană) : 

159 lei / 6 nopți /  pers. Hotel 1* fără mic dejun
179 lei / 6 nopți /  pers. Hotel 2* fără mic dejun
199 lei / 6 nopți /  pers. Hotel 3* fără mic dejun
269 lei / 6 nopți /  pers. Hotel 2*  cu mic dejun 
329 lei / 6 nopți /  pers. Hotel 3*  cu mic dejun 
379 lei / 6 nopți /  pers. Hotel 4*  cu mic dejun

469 lei / 6 nopți /  pers Hotel 5 * cu mic dejun 

54 de hoteluri care acceptă vouchere de vacanță în Litoralul pentru toți (1)

Litoralul pentru toți 2018 și vouchere de vacanță ș hotelurile

Acest program social este destinat turiștilor care își doresc o vacanță la malul mării la sfarsitul sezonului pentru care pot aloca buget foarte mic, comparativ  cu bugetele pentru sejururile petrecute in lunile iulie si august. Tarifele practicate in programul special ‘’Litoralul pentru toţi” sunt mai mici cu până la 70% faţă de cele din vârf de sezon.

‘’Litoralul pentru toti’’ este singurul program social din Romania sustinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

Lansat cum 16 ani, Programul special „Litoralul pentru Toţi” prezinta acelasi interes din partea turistilor, cărora le venim în întâmpinare cu sejururi în extrasezon pe litoralul românesc, la preţuri avantajoase.

Pentru a veni în sprijinul turiştilor, lansarea acestei ediţii beneficiază de aceleaşi tarife ale ediţiei de primăvară 2017, nemodificate in ultimii 6 ani, deși costurile utilităților au suferit în toată această perioadă majorări de peste 60%,  iar în unele cazuri, chiar s-au dublat. Incepand cu aceastaeditie, biletele pot fi achitate si cu vouchere de vacanta.

Anul acesta turismul din Romania si in special hotelurile de pe litoral se confrunta cu o criza a fortei de munca fara precedent, multe unitati de cazare refuzand rezervari in luna septembrie din cauza lipsei de personal.

Cu toate acestea, pana în prezent s-au inscris în program 54 hoteluri din toate statiunile de pe litoral, care pun la dispozitie un numar de 3.000 de locuri in fiecare dintre cele cinci serii. Aceste locuri vor fi vandute prin agenţiile de turism partenere si revanzatorii lor, sau direct de catre hotel, tariful fiind acelasi, in functie de unitatea de cazare.

Astfel, aproximativ 12.000 de locuri sunt pregatite pentru turistii care doresc sa beneficieze de vacante cu tarife reduse.
FPTR este singura organizație reprezentantivă la nivel de sector de activitate din turism, reprezentând angajatori a peste 33.000 de salariați, membrii FPTR avand o cifră de afaceri cumulată de peste 5 miliarde de euro.

AICI puteți vedea lista completă cu hotelurile din toată România care acceptă vouchere de vacanță, dar și a altor unități de cazare precum pensiunile

Facebook Comments
0

About Adelina Barbu

Adelina Barbu - Storyteller la Magical Taste (magicaltaste.eu) - ofițer de poliție îndrăgostit de arta culinară pe care am păstrat-o la nivel de aventură în bucătăria proprie. Din acest motiv am ales să experimentez, dar nu ca dr. Frankenstein, în crearea unor mâncăruri atât tradiționale dar și internaționale.

Leave a Reply